5 llibres sobre el sector immobiliari

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Avui et presentem els millors llibres que hem llegit sobre el sector immobiliari. Amb ells hem après molt i han estat una formació molt important per a nosaltres.

“Estratègies en el món immobiliari” d’Enrique Bueno

Aquest llibre és un dels nostres preferits i del qual hem après molt. Amb les seves paraules descriu diferents guies del món immobiliari. A més, també convida al lector a treure les seves pròpies idees i dóna diferents tips perquè aquestes siguin innovadores i diferents. També fa referència a la crisi del 2007, on sols els que es van adaptar i van innovar van ser supervivents en el sector i van poder tirar endavant. Aquí et deixem la seva versió gratuïta.

 

“Del negoci immobiliari a la indústria immobiliària. Com gestionar un sector en crisi” de Mikel Echavarren

Si vols crear una immobiliària de zero o reinventar la teva i donar-li un toc diferent: Aquest és el llibre que necessites! L’autor, Mikel Echaverran, amb un recorregut professional de més de 25 anys, ens explica el seu punt de vista amb l’experiència que ha viscut i ajuda als lectors a adaptar-se al mercat. Així doncs, la seva experiència també li permet predir cap a on va el sector immobiliari, per la qual cosa proposa diverses idees sobre com sobreviure en aquest sector i diferenciar-se amb una bona gestió. Pots consultar més informació sobre aquest llibre o comprar-lo aquí

 

“Converteix-te en un inversor immobiliari reeixit” de Cristian Lecaros

Cristian Lecaros ens explica mitjançant aquest llibre digital els seus coneixements sobretot el que ha après amb més de 10 anys d’experiència com a inversora. En el seu llibre podem trobar diferents consells per a encertar amb les inversions immobiliàries i per a evitar els problemes més comuns. A més, el millor d’aquest llibre és que està disponible de manera gratuïta aquí.

 

“L’assessor immobiliari perfecte” de Pedro Trueba de Torres

Si vols ser el millor assessor immobiliari aquest llibre és per a tu. L’autor és consultor d’empreses, per la qual cosa amb aquest llibre ens guia amb els coneixements que li ha brindat la seva experiència i ens revela les 10 claus que s’han de seguir per a ser un agent immobiliari d’èxit. D’aquest llibre ens va agradar molt la importància que li dóna al client i a l’assessor de la millor i més sincera manera, perquè d’aquesta manera és quan s’aconsegueix ser un gran agent immobiliari! Vols donar-li un cop d’ull? T’ho deixem aquí!

“Les exclusives” de Pedro Trueba de Torres

Avui dia, donat l’alta competència en tots els sectors, és molt important tenir una proposta de valor clara en les empreses, per la qual cosa en les immobiliàries no funciona diferent. En aquest llibre podràs aprendre com crear la teva i transmetre-la als clients. A més, també t’ajudarà a posar-li valor econòmic als teus serveis que et fan diferent, tenint en compte el seu valor en el mercat, els teus esforços i el seu atractiu segons el client.

Encara que ens ha agradat molt, hem de dir que ens va semblar una mica car, però val la pena. Clica aquí per a veure el seu preu.

 

I fins aquí les nostres recomanacions per al dia del llibre de llibres sobre el sector immobiliari! Si vols aprendre més sobre el sector immobiliari et recomanem llegir el nostre blog “Especial Agent Immobiliari: Com formar-se sense avorrir-se en l’intent?”

 

Esperem que t’agradin i que t’aventuris a llegir-los, ja que t’assegurem que et serviran molt! I per curiositat..N’has llegit algun?