Testimonis

La millor manera de conèixer a una empresa és escoltar clients reals que hagin contractat els seus serveis. No creus?

Francisco

Francisco (Paco per als amics), va confiar en nosaltres perquè l’ajudéssim en la venda del seu habitatge a Tarragona. Des d’un principi va apostar per nosaltres i ens va concedir l’encàrrec en exclusiva. I el que va passar us ho explica ell…

Vanessa

La història amb la Vanessa va començar fa temps i és que inicialment va confiar en nosaltres perquè l’ajudéssim a llogar un habitatge i després ens va confiar la venda d’un pis que portava temps intentant vendre. Què va passar? Us ho explica ella, però nosaltres us fem un petit spoiler… “3 dies”.
 

Emma

L’Emma i el Daniel buscaven el seu primer habitatge i aquí va ser on els vam ajudar. Tal com us explica ella, nosaltres no tan sols “som aquí” per a la venda, a El Balcó Immobiliària sempre trobareu un servei integral, d’assessorament financer, de decoració, assegurances, etc. I no desapareixem quan has signat l’escriptura, al contrari, seguim al vostre costat per a ajudar-vos en tots els tràmits que necessiteu. Encara que millor us ho explica l’Emma, no?

Podem ajudar-te?
Escriu-nos sense compromís

Si d’alguna cosa estem segurs, és del fet que si ens donen l’oportunitat, ho posem tot de la nostra part per fer que surti bé.