Testimonis

La millor manera de conèixer a una empresa és escoltar clients reals que hagin contractat els seus serveis. No creus?

Francisco

Francisco (Paco per als amics), va confiar en nosaltres perquè l’ajudéssim en la venda del seu habitatge a Tarragona. Des d’un principi va apostar per nosaltres i ens va concedir l’encàrrec en exclusiva. I el que va passar us ho explica ell…

Vanessa

La història amb la Vanessa va començar fa temps i és que inicialment va confiar en nosaltres perquè l’ajudéssim a llogar un habitatge i després ens va confiar la venda d’un pis que portava temps intentant vendre.

Què va passar? Us ho explica ella, però nosaltres us fem un petit spoiler… “3 dies”.

Emma

L’Emma i el Daniel buscaven el seu primer habitatge i aquí va ser on els vam ajudar.

Tal com us explica ella, nosaltres no tan sols “som aquí” per a la venda, a El Balcó Immobiliària sempre trobareu un servei integral, d’assessorament financer, de decoració, assegurances, etc.

I no desapareixem quan has signat l’escriptura, al contrari, seguim al vostre costat per a ajudar-vos en tots els tràmits que necessiteu. Encara que millor us ho explica l’Emma, no?

Àngel

Àngel venia d’haver tingut el seu pis en venda amb una altra immobiliària que no va aconseguir vendre’l. Va confiar en nosaltres i, en només 8 dies, es va fer la màgia.

Vendre un pis en 8 dies no és fàcil, però quan les coses es fan amb afecte, es treballen i, a més, es fa amb el preu just, tot flueix.

Voleu saber si va quedar content?

Alex

Alex i Regina es van enamorar de la seva nova casa només veure-la. Era un immoble que portava un any en venda però que El Balcó Immobiliària va vendre en menys de 15 dies.

Els seus propietaris, veient que no es venia, van pensar en llogar-la i llavors van aparèixer Alex i Regina i van oferir un lloguer amb opció a compra.

La negociació va ser d’aquelles que mai oblidarem, però posant molta voluntat i imaginació, vam aconseguir un acord beneficiós per a ambdues parts.

¿Creieu que van quedar satisfets? Alex us ho explica.

Podem ajudar-te?
Escriu-nos sense compromís

Si d’alguna cosa estem segurs, és del fet que si ens donen l’oportunitat, ho posem tot de la nostra part per fer que surti bé.