La hipoteca no ho és tot a la vida

Però saber que has aconseguit el millor finançament en comprar la teva nova casa, et farà sentir molt però que molt bé.

Per què conformar-te amb una única opció?

A El Balcó treballem amb tots els bancs perquè puguis escollir

El 3 en 1 de les hipoteques

A la teva mida

Parlem amb els bancs per tu, negociem perquè surtis guanyant i et presentem la hipoteca que millor s'adapti a les teves necessitats, tot sense que hagis de fer res.

Sense esperes

Mentre tu tries la casa ideal, nosaltres ens ocupem d'aconseguir els diners a temps perquè puguis comprar-la. Això sí que és treball en equip i funciona.​

Amb garanties

Les hipoteques clares i la xocolata espessa. Un assessor hipotecari s'assegurarà que signis entenent perfectament què signes.

No sols ens voldràs per l'interès

Et sorprendrem amb unes condicions de pel·lícula. Però, a més, quan contractes la teva hipoteca amb nosaltres, aconsegueixes tot això.

Salvador Ruiz

5/5

"Teníem una operació bastant complicada i Albert es va implicar molt en tot el procés fent un seguiment exhaustiu de tots els detalls"

L’experiència amb El Balcó ha estat molt bona. 
Són grans professionals i et sents en bones mans des del primer contacte fins al tancament de la compravenda.

Preguntes freqüents

A El Balcó sempre et recomanarem que parlis amb el teu banc abans de començar. El teu gestor et donarà una referència de quants diners podràs demanar, i aquesta referència t’ajudarà a fixar un pressupost realista.

I si per la raó que sigui no vols consultar en el teu banc, que sàpigues que nosaltres també podem assessorar-te de manera gratuïta i sense cap compromís.

Per descomptat. Encara que no compris el pis amb nosaltres, ens encantarà ajudar-te a trobar la millor hipoteca possible.

Sens dubte. El nostre treball consisteix a parlar i negociar amb tots els bancs, buscar les millors ofertes disponibles i presentar-te-les.

T’explicarem la part bona i la menys bona de cada opció perquè puguis triar amb total llibertat. Sempre tindràs l’última paraula.

Cap ni una. Volem que trobis la llar perfecta per a tu i, encara que ens encantaria que el trobessis en El Balcó, no sempre serà possible.

El que sí que t’assegurem és que, compris on compris, ho faràs amb una hipoteca que et farà somriure.

Encara que no podem donar-te una resposta exacta ja que el termini depèn de diversos factors, tindràs temps suficient per revisar les condicions, triar amb tranquil·litat i signar la compra de la teva nova casa, al teu ritme i sense aclaparaments.

Signa la teva hipoteca amb tranquil·litat, seguretat i estalvi

Les nostres hipoteques agraden per les condicions i convencen pel servei.