Pisos i cases de lloguer a Tarragona per a gaudir

Els nostres pisos de lloguer ve de gust viure’ls

Per fi t'has decidit a llogar però no està sortint com esperaves...

Hi ha una explicació

Un gran nombre de pisos i cases es lloguen en les agències immobiliàries sense passar per internet ni anunciar-se en cap altre lloc. A més, el mercat de lloguer viu un moment crític a causa d’un augment desproporcionat de la demanda i a l’escassetat d’oferta de qualitat.

Vol dir això que és mal moment per llogar?

No. Només significa que necessitaràs una mica d’ajuda i

... un sistema eficaç, segur i transparent

També hem hagut de buscar pis de lloguer. Ara volem ajudar-te com ens hagués agradat que ens ajudessin a nosaltres. Així ho fem en El Balcó.

Resposta en 24 hores o menys

No importa si contactes amb nosaltres via web, a través d’un portal immobiliari o de les xarxes socials, o per telèfon. Sempre que sigui dia laborable, rebràs resposta per part nostra a tota velocitat.

Sense secrets

Pregunta’ns. T’aclarim tot el que necessites saber per a llogar amb seguretat. A més, les nostres fotos, vídeos i descripcions són fidels a la realitat, per la qual cosa et garantim que no t’emportaràs cap sorpresa desagradable durant la visita.

Visita individualitzada

Amb nosaltres no fas cues. Quedes amb un dels nostres assessors, confirmem la cita el dia anterior per email i el mateix dia 2 hores abans amb un SMS, i visites l’habitatge al teu ritme i amb qui tu vulguis.

Sense pressa però sense pausa

Ens adaptem tant a tu com al propietari, sense aclaparaments ni pressions. I ens encarreguem de dur a terme els tràmits que ens corresponen a nosaltres el més ràpid possible, perquè puguis gaudir de la teva nova llar com més aviat millor.

Som enemics de la lletra petita

La lletra petita no ens agrada, per la qual cosa no la trobaràs en cap dels documents que signis amb nosaltres. El que sí que trobaràs és claredat, transparència i tot l’assessorament que necessitis.

Qui ja ha llogat amb nosaltres, diu coses com aquestes

Dany Calvo

5/5

"Gràcies als vídeos que tenen dels seus immobles pots visualitzar tot molt millor que amb fotos, que a vegades poden ser enganyoses"

Molt agraït pel tracte rebut i amb la rapidesa amb la qual es gestiona tot. Per via telemàtica ho fan d’una manera molt senzilla i pràctica. Estic molt content amb el pis. Enhorabona per la vostra gran feina.

Antoni Rosinol

5/5

"Són agents immobiliaris que restauren la imatge de la professió"

Em van ajudar a mudar-me a un apartament quan era estudiant. Sempre han estat disponibles i receptius durant el confinament per a respondre a totes les meves sol·licituds. Ara s’estan ocupant de la meva sortida i tot es maneja perfectament i amb un somriure.

Josep Sancho i Beltri

5/5

"Un exemple de professionalitat, agilitat, transparència i amabilitat"

L’experiència ha estat molt bona. Rapidesa en la gestió del lloguer i molt bon tracte humà. De total confiança. Recomanable 100%.

Pisos bons, bonics i... al preu just

I afegim alguns extres perquè, a més, tinguis la millor experiència possible.

Preguntes que fan perdre la son

Una gran part sí, però…

Abans de publicar l’anunci d’un nou habitatge, sempre informem primer aquelles persones que s’hagin posat en contacte amb nosaltres prèviament i, moltes vegades, l’habitatge s’acaba llogant abans de sortir anunciat.

Per aquesta raó, si estàs buscant pis de lloguer, et recomanem trucar-nos o escriure’ns.

Alguns dels nostres clients porten fotocòpies de la seva documentació laboral i financera. D’aquesta forma, si el pis o la casa els interessa, s’estalvien haver d’enviar-nos-la després.

No obstant això, és important que tinguis en compte que això no suposa un avantatge. Estudiem cada perfil de forma personalitzada, de manera que, encara que ens remetis la teva documentació després de la visita, la revisarem igualment.

Necessitarem un document que t’identifiqui a tu i a les persones que vagin a viure amb tu.

També, amb la finalitat d’elaborar un perfil de solvència, hauràs de presentar com a mínim les últimes 3 nòmines i el contracte laboral de cadascuna de les persones que vagin a ser titulars del contracte de lloguer.

En alguns casos, pot ser que necessitem alguna documentació addicional, com l’última declaració de la renda, si és que la fas.

A El Balcó cobrem els nostres honoraris al llogater i corresponen a un 10% d’una anualitat més IVA.

Una vegada revisem la teva documentació i abans de presentar la teva proposta a la propietat, hauràs de deixar una paga i senyal.

Si la propietat no accepta la teva proposta, la paga i senyal et serà retornada íntegrament.

Només la pots perdre si decideixes no continuar endavant amb el procés sense cap causa justificada.

Et calen més raons?

Beneficia’t dels nostres acords amb proveïdors que treballen bé, a bon preu, i als quals també els agrada cuidar dels seus clients. Aquests són només alguns dels serveis que pots contractar amb nosaltres.

Mudança

Pregunta'ns per les nostres tarifes i porta els teus mobles de la teva antiga casa a la nova sense maldecaps.

Assegurances

Mai passa res, fins que passa. Assegura el que més vols al millor preu i dorm com un tronc.

Internet

Si estàs fins als nassos del teu proveïdor d'internet, aprofita el canvi de casa per a enviar-lo a pastar fang.

Prova el nostre sistema ara

Prova una forma diferent de trobar pis de lloguer i aprofita’t de la nostra mania de tenir clients contents.