Cobra el lloguer puntualment.
Sense sorpreses.

La teva inversió protegida els 365 dies de l’any

És per a tu si...

T'agradaria llogar el teu habitatge familiar, però per a tu és la primera vegada i t'amoïnen els riscos.

Tens una o vàries propietats a Tarragona i vols millorar la rendibilitat del teu patrimoni.

Et falta temps per gestionar les teves obligacions com arrendador i no estàs gaudint de la teva inversió.

Com si fos casa nostra

Des de la primera visita fins a la signatura del contracte, cuidem de cada detall per tal que lloguis la teva propietat amb seguretat aconseguint la rendibilitat que vols. Això és el que faríem si poséssim casa nostra de lloguer, i es el que farem per llogar la teva. Si estàs d’acord, és clar.

Màxima valoració de mercat

Segons estat, característiques i ubicació de l'habitatge, calculem la millor renda possible per tal que aconsegueixis el màxim benefici amb la teva inversió.

Estudi de solvencia del llogater

No només estudiem la solvència del possible llogater, sinó que comprovem els seus antecedents de morositat en el Fitxer oficial de llogaters morosos: el FIM.

Assegurança per impagament i de responsabilitat civil

Assegurança per impagament per protegir la teva renda, o de responsabilitat civil pel llogater. T'ajudem a escollir els millors productes al millor preu per la teva tranquil·litat.

Contracte d'arrendament

No te la juguis fent servir qualsevol plantilla trobada a internet. El nostre contracte està redactat per experts en Dret Immobiliari i podràs comprovar que tot està correcte abans de signar.

"Vam posar casa nostra per llogar amb ells. Van preparar un anunci espectacular, sense enganys i demostrant una professionalitat exemplar. Es va llogar a la primera visita. Tot en menys d'una setmana. Amb altres immobiliàries vam tenir més dificultats. A El Balcó Immobiliària ens ho van posar molt fàcil. Sens dubte recomanables. Gràcies per la vostra professionalitat i amabilitat."
DIACOM SPAIN
Tarragona

Que inclou?

Trobem al llogater ideal sense cost per a tu

Lloguer

Gratuït
  • INCLOU:
  • Reportatge fotogràfic professional
  • Promoció en Portals Immobiliaris
  • Estudi de solvència del llogater
  • Comprovació antecedents morositat
  • Contracte d'arrendament
  • Ingrés de la Fiança (Incasòl)

T'ajudem a...

Preguntes freqüents

Sí. Podem ajudar-te a trobar un llogater solvent, preparar el contracte i garantir un procés segur i transparent. La modalitat LLOGUER és totalment gratuïta per a tu. 

Arribem a més de 15 municipis de Tarragona, com Tarragona Capital, Reus, Cambrils, Montblanc, Calafell, Valls, El Vendrell, Cunit, Ametlla de Mar, Comarruga, Ampolla, Hospitalet de l’Infant, Riudoms, La Pineda, Calafat, Vilafortuny, Mont-Roig del Camp, Sant Carles de la Ràpita, Vandellòs, Miami Platja, Roda de Barà, Salou, La Canonja, El Perelló o La Mora

És clar! Nosaltres garantim la seva solvència i garantim la viabilitat del lloguer. Però tu sempre tindràs l’última paraula.

Malgrat que El Balcó va néixer a principis de 2020, gestionem lloguers propis i d’inversors privats  des de molt abans. Si et diem que tractarem el teu patrimoni com si fos nostre, és perquè coneixem la cara menys amable del lloguer. Per això posem tanta atenció als detalls. Per estalviar-te els mateixos problemes.

Diuen de nosaltres

Lloga el teu habitatge amb seguretat i rendibilitza la teva inversió sense sorpreses

Contacta avui mateix amb un de nosaltres i descobreix perquè ens hem convertit en menys d’un any, en una de les 5 agencies immobiliàries millor valorades de Tarragona. 

Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@elbalcotgn.cat. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d' Avisos Legals.