Cobra el lloguer sense sorpreses

La teva inversió protegida els 365 dies de l'any

Has de llogar amb El Balcó si...

Et preocupuen els riscos

T'agradaria llogar el teu immoble, però és el primer cop que ho fas i tens por.

Vols treure el màxim benefici

Tens una o vàries propietats a Tarragona i vols millorar la rendibilitat del teu patrimoni.

Gaudeixes de tenir temps per a tu

No vols destinar temps a la gestió de la teva propietat. Et dona molts problemes.

Com si fos casa nostra

Des de la primera visita fins a la signatura del contracte, cuidem de cada detall per tal que lloguis la teva propietat amb seguretat aconseguint la rendibilitat que vols. Això és el que faríem si poséssim casa nostra de lloguer, i es el que farem per llogar la teva. Si estàs d’acord, és clar.

Màxima valoració del mercat​

Segons estat, característiques i ubicació de l'habitatge, calculem la millor renda possible per tal que aconsegueixis el màxim benefici amb la teva inversió.​

Estudi de solvència del llogater

No només estudiem la solvència del possible llogater, sinó que comprovem els seus antecedents de morositat en el Fitxer oficial de llogaters morosos: el FIM.

Assegurança per impagament i de responsabilitat civil​

Assegurança per impagament per protegir la teva renda, o de responsabilitat civil pel llogater. T'ajudem a escollir els millors productes al millor preu per la teva tranquil·litat.

Contracte d'arrendament

No te la juguis fent servir qualsevol plantilla trobada a internet. El nostre contracte està redactat per experts en Dret Immobiliari i podràs comprovar que tot està correcte abans de signar.​

La celestina gratuïta dels lloguers

Quan publiquem una propietat sempre hi ha molts interessats però pocs compleixen amb les expectatives. El que no voldríem per nosaltres, no ho acceptarem per a tu.

Preguntes freqüents

Sí. Podem ajudar-te a trobar un llogater solvent, preparar el contracte i garantir un procés segur i transparent, però que tu gestionis el lloguer un cop signat el contracte.

Arribem a més de 15 municipis de Tarragona: Tarragona Capital, Reus, Cambrils, Montblanc, Calafell, Valls, El Vendrell, Cunit, l’Ametlla de Mar, Comarruga, l’Ampolla, l’Hospitalet de l’Infant, Riudoms, La Pineda, Calafat, Vilafortuny, Mont-Roig del Camp, Sant Carles de la Ràpita, Vandellòs, Miami Platja, Roda de Barà, Salou, La Canonja i El Perelló.

Evidenment! Nosaltres garantim la seva solvència per assegurar-nos que és viable el lloguer, però tu sempre tindràs l’última paraula.

Malgrat que El Balcó va néixer a principis de 2020, la nostra gestió de lloguer va começar molt abans amb lloguers personals o d’inversors privats. Aquests immobles ens van servir per agafar experiència i coneixer les debilitats del sector. 

Ser conscients de la cara menys amable del lloguer fa que donem especial atenció als detalls. Volem estalviar-te problemes!

Què diuen de nosaltres

Lloga el teu habitatge amb seguretat i obtèn el màxim benefici

Descobreix per què som una de les 5 agències immobiliàries millor valorades de Tarragona.