Fem destacar el teu habitatge entre tots els altres per tal que arribis a més compradors en menys temps

Fàcil. Ràpid. Directe.

Fotografia i vídeo professional, tour virtual i la millor publicitat online

Internet s’ha convertit en l’aparador immobiliari més important: milers de compradors fan servir diàriament els portals immobiliaris, les xarxes socials i la seva xarxa digital de contactes per a trobar pis.

Si vols arribar a ells, necessites cridar la seva atenció.

A El Balcó estem canviant la manera de vendre pisos i cases a Tarragona.

Hem substituït el típic cartell i els fulls de mà dels parabrises dels cotxes, per tours virtuals i vídeos 360º.

Fem servir el mòbil només per a trucar-te, perquè per a les fotos tenim a una fotògrafa professional que sap treure el millor de cada casa.

En comptes d’anunciar el teu pis sol en un portal immobiliari, ho fem en tots els importants i afegim publicitat en xarxes socials a l’equació.

Fins i tot tenim un dron preparat per a quan l’ocasió el requereix.

Com veus, tenim un pla. Ara et toca decidir a tu si et conformes amb el de sempre, o ens fas un truc i li donem una empenta a la venda de la teva casa perquè venguis abans i al millor preu.

El Balcó és per a tu si busques...

Temps i llibertat per a tu i els teus

Perque ens ocupem de tot, però de tot de veritat. Des de la publicitat del teu habitatge fins a la signatura a Notaria. T'acompanyem durant tot el procés.

El màxim preu possible pel teu habitatge

Entenem el valor que té per a tu el teu habitatge. Per això no ens conformarem amb un bon preu. Volem que rebis el millor preu possible.

Una venda segura i 100% transparent

Tot clar des del primer dia. La lletra petita ens provoca al·lèrgia. Sempre estaràs informat de les gestions que duem a terme, sense que hagis de trucar.

“Cap a vosaltres només tinc paraules d’agraïment. Al principi em feia una mica de por vendre casa meva en aquesta època. Però gràcies a vosaltres ha sigut tot molt fàcil, directe i ràpid. Si algun dia tinc una altra casa per vendre, segur que ho faig amb El Balcó.”

Com treballem

Tot comença amb un cafè

Tot comença amb un cafè, un te, o una videotrucada. La idea és que ens coneixem, que ens expliquis que necessites i que decidim si podem treballar junts.

La primera visita

Segon pas, visitem el teu habitatge, preparem una valoració i resolem dubtes, sense compromís. Així podràs fer els teus números amb tranquil·litat.

Difícil de creure

Si et quedes a El Balcó, gaudiràs d'un pla de màrqueting immobiliari tan complet, que et costarà creure'ns quan et diguem que no has de pagar res fins que el teu habitatge estigui venut.

Amb tu fins al final

Estem amb tu fins que se signi la venda a Notaria. Després, t'ajudarem amb els tràmits posteriors a la venda. Et vam prometre estar amb tu durant tot el procés i sempre complim el que prometem.

El secret per No Malvendre?

No hi ha secret, ni fórmules màgiques. Els nostres clients no han de malvendre perquè els seus habitatges tenen més visibilitat que la resta i criden l'atenció dels compradors adequats. És el que passa quan juntes tecnologia, innovació i bon màrqueting immobiliari. Així ho fem a El Balcó.

FOTOGRAFIA PROFESSIONAL, VISITA 360º I PLÀNOL DE L'HABITATGE

La teva propietat atraurà mirades. Moltes més que posant un cartell que digui “ES VEN” al balcó, o deixant flyers a les bústies. I a més visibilitat, més oportunitats de trobar un comprador disposat a pagar el que demanes.

HOME STAGING

Preparar casa teva per la venda multiplica l’impacte de les fotografies, incrementa el seu valor i la diferencia de la resta de propietats. La tècnica perfecte per aconseguir-ho és el Home Staging, i és molt més efectiu que rebaixar el preu. I també menys dolorós.

vender piso tarragona

PORTALS IMMOBILIARIS

Milers de compradors visiten diàriament els diferents portals immobiliaris. A El Balcó hem après com aconseguir que els habitatges dels nostres clients apareguin sempre entre les primeres del llistat.

 

SIGNATURA DIGITAL

Comoditat, seguretat i eficiència. Tenir la possibilitat de signar alguns dels documents necessaris per dur a terme la compravenda des de casa, més encara en aquests temps que estem vivint, és tota un avantatge tant per a tu com pels compradors.

Segur que tens preguntes

Fem-ho fàcil. Ens deixes el teu número de telèfon i un dels nostres responsables es posarà en contacte amb tu en menys de 48 hores. O, si ho prefereixes, truca’ns directament o fes-nos arribar un email amb els teus dubtes.

Adreça: Mossèn Salvador Ritort i Faus, 2, 1r 2ª, 43002 Tarragona

I la paperassa?
Oblida-te'n. També ens fem càrrec de …

Tramitar la cèdula d'habitabilitat i el certificat d'eficiència energètica (*)​

Preparar la documentació obligatòria per poder vendre

Comprovar l'estat de les càrregues en el Registre de la Propietat

Coordinar la signatura amb la Notaria

Assessorar-te durant la liquidació dels impostos

I la paperassa? Oblida-te'n. També ens fem càrrec de …

Tramitar la cèdula d'habitabilitat i el certificat d'eficiència energètica (*)​​

Preparar la documentació obligatòria per poder vendre

Comprovar l'estat de les càrregues en el Registre de la Propietat

Coordinar la signatura amb la Notaria

Assessorar-te durant la liquidació dels impostos

* Cèdula d’ Habitabilitat: D’obligada presentació en la formalització de qualsevol operació de compra-venda o lloguer d’un habitatge. Necessària també per poder tramitar l’alta o canvi de nom d’alguns subministraments bàsics. Certificat d’Eficiència Energètic: D’obligada presentació en la publicitat de qualsevol habitatge en venda o lloguer, segons Real Decret 235/2013, de 5 d’abril

Diuen de nosaltres

No deixis la venda de casa teva en mans de la sort

Contacta avui mateix amb un de nosaltres i descobreix perquè ens hem convertit en menys d’un any, en una de les 5 agències immobiliàries millor valorades de Tarragona.

Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@elbalcotgn.cat. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d' Avisos Legals.

Fes clic aquí per a valorar
el teu immoble gratis!