Agència Immobiliària a Tarragona

Nosaltres

Un gran equip!

El Balcó Immobiliària neix de les mans de Sandra i Rubén, dos joves emprenedors tarragonins amb ganes d’innovar i treballar en el sector immobiliari d’una manera diferent i efectiva per als nostres clients.

La nostra experiència professional en el sector prové d’haver treballat en agències immobiliàries i de la gestió d’una empresa pròpia de lloguer turístic i de llarga durada.

A “El Balcó Immobiliària” apostem per la transformació digital com una eina de treball que permeti optimitzar el temps a tots els nostres clients, oferint una experiència nova en les visites dels immobles, podent fer-les en realitat virtual i/o presencial.

Els clients que vulguin vendre, comprar, llogar o posar en lloguer el seu pis, casa o local, ho poden fer a través de serveis exclusius i amb eines modernes d’última generació.

Et convidem a descobrir tot el que podem fer per tu navegant per la nostra pàgina web.

Els nostres valors

Social

No gestionem habitatges que han estat objecte de desnonament.

Medi ambient

Estem totalment compromesos amb el medi ambient i el canvi climàtic, per aquest motiu apostem per la digitalització de tota la documentació i la impressió dels mínims i imprescindibles documents en paper.

Transparència

En un món de comissions ocultes i percentatges elevats, apostem per la total transparència. Els nostres plans són senzills i clars i t'ajudarem, a més, a conèixer el potencial del teu habitatge.

Visió client

Sempre prioritzarem els teus interessos sobre les nostres xifres de vendes. Treballem de manera justa per als nostres clients, sempre assessorant de la millor manera i buscant el preu més just per al seu habitatge

Innovació

Estem sempre atents a les novetats tecnològiques aplicables a el món immobiliari per implementar-les en el nostre dia a dia i fer més àgil qualsevol procés.

Honestedat

No generarem en tu falses expectatives sobre el preu o el termini de venda del teu habitatge. A més, estaràs sempre informat i acompanyat en el procés de venda o de lloguer del teu habitatge.

¿Podem ajudar-te?
Escriu-nos sense compromís

Si d’alguna cosa estem segurs, és del fet que si ens donen l’oportunitat, ho posem tot de la nostra part per fer que surti bé.