Series per agents immobiliaris

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

T’agradaria formar-te com a agent immobiliari d’una forma diferent? Aquest article és per a tu! Avui et compartirem 5 sèries per a agents immobiliaris. I sí, estan en Netflix!

Com sempre diem, la formació contínua és molt important per a estar al dia i ésser un bon agent immobiliari, per això creiem que les sèries sobre el sector, poden ajudar a refrescar-nos alguns conceptes i fer-nos descobrir noves perspectives i tècniques.

 

5 Sèries per a agents immobiliaris

 

  • Modern Family

Modern Family és una sèrie molt divertida que compta amb un gran agent immobiliari: Phil Dunphy. És un dels personatges principals de la sèrie, per la qual cosa la seva vida laboral i la seva passió pel món immobiliari està molt exposada en la sèrie. És per això que es poden aprendre coses interessants amb aquesta sèrie, i sobretot amb aquest personatge, sobretot la manera tan especial amb la qual tracta a tots els seus clients.

  • Negoci Familiar: Habitatges de luxe

Aquest reality, més que una sèrie, consisteix en la vida de la família Kretz, la qual té una agència immobiliària de luxe, on ajuden els seus clients tant a comprar nous habitatges com a vendre les velles. Així doncs, es mostra des de dins com funciona una immobiliària familiar i tots els alts i baixos que això comporta.

 

  • The Great Interior Design Challenge

Si en la teva immobiliària teniu el servei de reformes: Aquesta sèrie-reality és per a tu! Consisteix en un concurs que es basa a transformar espais amb pocs diners, premiant així la creativitat i l’originalitat. Així doncs, pot ser molt útil per a tenir idees per a fer reformes econòmiques i de qualitat!

 

  • White Gold

Aquesta sèrie ens mostra el dia a dia d’una agència immobiliària, en forma de comèdia. Així doncs, ens ensenya els problemes més freqüents entre agents immobiliaris i els seus socis, compradors o venedors. Així i tot, cal dir que a l’ésser en forma de comèdia, s’exageren els drames i les situacions, per la qual cosa el resultat està molt allunyat de la realitat. Així i tot, us la recomanem perquè és divertida i sempre hi ha alguna cosa a aprendre!

 

  • Sunset: La milla d’or

Aquesta sèrie és original de Netflix i mostra com els elitistes agents del Oppenheim Group venen immobles de luxe a Los Angeles. És una mescla entre luxe i drama, i és una miqueta curiosa perquè barreja la vida professional amb la personal. Encara que pot ser que la seva realitat estigui molt allunyada de la nostra, hi ha trucs i tècniques que ens serveixen de la mateixa forma i ens pot servir per a presentar i vendre aquests immobles cars que no sabem com diferenciar.

 

I fins aquí les 5 sèries que et recomanem sobre agents immobiliaris! Esperem que us serveixin i esperem la vostra opinió!