Quin tipus d’habitatge et recomanem segons les teves necessitats

Facebook
Twitter
LinkedIn

A l’hora de comprar o llogar un habitatge, cal tenir en compte alguns factors perquè la transacció sigui un èxit tant a curt termini com a llarg. Així doncs, avui et compartim 3 qüestions que has de fer-te per a saber quin tipus d’habitatge necessites.

Així doncs: Anem allà!

 

Preguntes a fer-se abans de comprar o llogar una casa

Quants sou en la família?

Aquesta és la pregunta clau per a saber amb quantes habitacions ha de comptar la casa per a ser la ideal, a part d’un menjador, un o dos banys i una cuina.

En cas de llogar el pis per a una persona sola, la nostra recomanació és que tingui una habitació, i ja posar un sofà-llit en el menjador per si alguna vegada hi ha un convidat o fa falta.

En cas de ser una parella, dues habitacions serien l’ideal, ja que encara que només utilitzaran una, no està de més tenir una habitació per possibles convidats, per un futur fill o fins i tot per a utilitzar de “traster”, ja que moltes vegades en els pisos d’una habitació falta espai per a dues persones.

En cas de ser ja una família constituïda per la parella i un fill, el millor és tenir 2 o 3 habitacions, ja que en ser 3 persones, és millor tenir espai de sobres pel que pugui passar: un altre fill, convidats o simplement, més espai.

En el cas d’agafar un habitatge amb una habitació de sobres, serà molt bona idea fer amb ella: Una sala de jocs per als nens, una oficina per al teletreball, una sala on posar la planxa i organitzar la roba de tots..L’espai és poder! Així que aprofita-ho tant com puguis!

 

On se situa el vostre treball?

 

En cas que el vostre treball se situï en el centre, l’ideal seria tenir el pis en el centre de la ciutat, prop del treball, per tal d’estalviar en combustible. En aquest cas, l’ideal seria tenir llogat, o comprat, un pàrquing. Viure en el centre de la ciutat també et permetrà accedir més fàcilment als serveis de la ciutat i gaudir d’ells. D’altra banda, si ja teniu un fill amb més de 10 anys, viure en el centre us deixarà més tranquils a l’hora de deixar-lo sortir, ja que per a ell serà més fàcil accedir a quedar amb els seus amics i poder passejar per aquí, sempre envoltat de gent.

Si no és possible viure en el centre ni prop del treball, una molt bona opció és viure als afores, ja que sempre trobaràs més lloc per a aparcar sense haver de pagar un pàrquing i gaudiràs d’una tranquil·litat única.

D’altra banda, si el vostre treball està als afores o en una altra ciutat de la qual vols viure, la millor opció és viure als afores, si pensem en la comoditat. Si, en canvi, us agrada la ciutat i estar en el centre: Doncs per al centre a viure! Ja que com hem dit té altres avantatges com el fet de tenir els serveis a prop.

 

Quin ambient esteu buscant?

 

L’entorn i l’ambient són molt importants per a decidir quin és el millor lloc per a viure, sobretot si teniu fills, ja que caldrà tenir en compte si hi ha llocs per a ells prop d’on viviu.

Si el que busqueu és tranquil·litat i proximitat amb els veïns, el lloc ideal són els afores de la ciutat o viure en un poble.

Si us agradaria tenir els serveis a prop, així com restaurants, bars i botigues: El centre és el vostre lloc!

Si teniu fills petits, i us agradaria tenir espais per a ells com a parcs o zones per a jugar amb altres nens, la millor opció és agafar un pis que estigui prop d’ells. Per sort, a les ciutats i als pobles, tant als afores com en el centre, hi ha molts parcs, així que tindreu moltes opcions per a decidir!

I si us és igual l’entorn: Qualsevol lloc estarà bé!

 

I fins aquí les preguntes més importants per a decidir-vos! Així i tot, la clau per a decidir en quin pis viure és guiar-se pel cor i en l’amor a primera vista. Trieu el pis que més us agradi, i que tingui les habitacions que necessiteu, i si damunt us va bé per al treball i us agrada l’entorn: Ho tindreu tot!

Si t’agradaria començar a decidir quin va ser la teva pròxima llar: Visita el nostre catàleg de pisos!