Què publicar a les xarxes socials d’una immobiliària?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Tens una immobiliària i no saps quin contingut penjar en les xarxes socials? Avui et compartim unes quantes idees! Així que si vols saber què publicar en les xarxes socials d’una immobiliària, continua llegint!

Què publicar en les xarxes socials d’una immobiliària?

 

 • Immobles del catàleg: Aprofita les xarxes socials per a visibilitzar tots els pisos, cases, locals, pàrquings i parcel·les que tinguis a la venda o en lloguer en la teva immobiliària. Publica fotos i vídeos bonics, on es vegi la millor part de cada immoble i sé clar i concís al peu de foto. Si no saps com fer-ho, dona-li un cop d’ull a les nostres xarxes socials.
 • Valors de l’empresa: Comparteix la manera de pensar i de treballar de l’empresa. Ser transparent, és molt important perquè els possibles clients confiïn en la teva immobiliària, per la qual cosa com més transparent siguis i més mostris la teva manera de treballar, més confiaran en tu.
 • Darrere de cambres: Una altra cosa que ajuda a mostrar la manera de treballar de l’empresa, és mostrar el darrere de cambres, per a poder ensenyar l’espai de treball, les persones que formen part de l’equip i poder així humanitzar l’empresa i fer-la més pròxima.
 • Consells sobre el sector: Compartir consells sobre el sector que puguin ajudar tant a propietaris com a possibles compradors. D’aquesta manera, els atrauràs a seguir les teves xarxes socials, perquè els teus continguts són d’interès per a ells.
 • L’eslògan: L’eslògan és el lema de la immobiliària, per això és molt important anar compartint-lo cada “x” temps, perquè ho relacionin amb la teva empresa.
 • Fotos dels clients i testimoniatges: No hi ha res millor per a una empresa que un client satisfet i content! Per això cal aprofitar les ressenyes que ens deixin per a compartir-les per xarxes socials. A més, per a fer-les més reals, també està bé anar compartint fotos d’aquests clients contents en el moment de la compra-venda.
 • Presentació dels membres de l’equip: Amb penjar fotos del “darrere de càmeres” no és suficient perquè els possibles clients coneguin bé els treballadors de la immobiliària. Per això és molt important, fer una publicació sobre cadascun d’ells i explicar la seva trajectòria professional i la seva formació, i fins i tot alguna dada d’interès sobre ells, per a fer-los més pròxims.
 • Compartir els articles del blog: Si tens un blog immobiliari, no dubtis a compartir, i recompartir, els articles del blog!
  I fins aquí les idees que més funcionen per a publicar en les xarxes socials d’una immobiliària! Ara ve la gran pregunta: En quines xarxes socials cal penjar-ho?Actualment, les xarxes socials en les quals trobaràs més clients potencials per a una immobiliària són Facebook i Instagram, per la qual cosa publicar tots aquests continguts allí serà una bona idea. D’altra banda, Linkedin, també és una xarxa social a la qual cal estar, encara que no sigui per a vendre. És una xarxa social més professional, per la qual cosa tot el contingut que sigui professional com els consells, els articles del blog, les presentacions d’equip i el darrere de cambres.

  Si et queda algun dubte, en les nostres xarxes socials trobaràs tot el que nosaltres publiquem i la manera en el que ho fem!