Què fer un dia a Tarragona

Facebook
Twitter
LinkedIn

Tarragona és una ciutat molt bonica i plena de llocs als quals visitar. Així que sí: És una ciutat ideal per a viure!

Tarragona es caracteritza pel seu bon clima, el seu bon ambient i el seu toc romà que li fa única. És una ciutat amb milers de carrers a recórrer i molts llocs que descobrir.

Si t’agradaria visitar Tarragona per un dia per a veure si és o no la ciutat que estàs buscant: Aquest article és per a tu! I si ja vius a Tarragona i t’agradaria fer un dia per la teva ciutat, benvingut també!

 

Què visitar a Tarragona?

 

  • Plaza del Fòrum

Una de les places més boniques de Tarragona és la Plaça del Fòrum, és una de les places de Tarragona monumentalizadas en el segle I, on en la Tàrraco romana era el centre administratiu i polític de la província.

 

  • Barri antic

Una altra de les zones més boniques de Tarragona i que és ideal per a visitar a Tarragona és el barri antic. Perdre’s per aquests carrers és tota una aventura que et recomanem. En el barri antic podràs trobar la Part Alta, el mural de la plaça dels Sedassos, que és molt conegut, i el carrer Major. No et pots perdre cap!

 

  • El Balcó del Mediterrani

El millor mirador de Tarragona és el Balcó del Mediterrani sens dubte. Des d’allí podràs veure la mar de Tarragona, on és ideal veure el capvespre, i podràs passejar pel passeig de les palmeres.

 

  • Amfiteatre de Tarragona

Una de les construccions més famoses de Tarragona és l’Amfiteatre romà, la qual cosa és una visita obligatòria si estàs a Tarragona. Visitar-ho, ens permet fer un viatge en el temps i situar-nos en la Tarraco Romana, ja que està molt ben conservat, per la qual cosa: No t’ho perdis!

 

  • Pretori i circ romà

Una altra de les visites obligatòries si estàs a Tarragona és el pretori i el circ. El Pretori és una torre amb escales de caragol que antigament comunicava el fòrum amb la ciutat baixa mitjançant passos subterranis.

 

D’altra banda, hi ha el circ romà, on se celebraven les carreres de carros i cavalls. A més, és un dels circs millor conservats, ja que data del segle I i encara es poden veure moltes restes de com era llavors.

 

  • El pont del Diable

Una mica més lluny del centre de la ciutat, als afores, es troba el Pont del Diable, un espai natural declarat Patrimoni de la Humanitat sota l’aqüeducte romà dels Ferreres. És una excursió molt bonica de fer i que val la pena.

 

  • Platges

Sabies que la Costa Daurada és una de les millors zones de platja d’Espanya? Les seves platges, caracteritzades per la seva sorra fina i orada i les seves aigües cristal·lines envoltades de naturalesa, són ideals per a visitar tant a l’estiu com a l’hivern. Encara que a l’hivern no fa suficient calor com per a banyar-se, un molt bon pla per a un dia a Tarragona a l’hivern és anar allí a veure el capvespre o a berenar en les roques.

I fins aquí els nostres plans favorits per a fer a Tarragona en un dia!