Què és la nova tendència anomenada MultiFamily?

Facebook
Twitter
LinkedIn

T’imagines viure tota la teva vida en un hotel? On, si tens un problema, se t’arregla en un instant i sense que facis el mínim esforç. Perquè en això, més o menys, consisteix el concepte MultiFamily.

 

Aquest és un sistema mitjançant el qual, les persones que lloguen un immoble, poden accedir a diversos serveis perquè els ajudin al que els faci falta: el manteniment, un problema elèctric, goteres i fins i tot la restauració o incorporació dels mobles (per a ajudar els nous inquilins a instal·lar-se)

En resum, inclouen els serveis per a resoldre qualsevol problema comú en habitatges i que normalment no s’inclou. Així doncs, en el preu del lloguer, això ja està inclòs, com una mena d’assegurança i amb un preu més econòmic que el que hauria de pagar l’inquilí si no utilitzessis aquest sistema.

A més, com és un sistema que s’estableix en un edifici o torre que és d’un mateix propietari (fons d’inversió, family office o companyia d’assegurances), s’inclou una recepció en aquest, on es poden solucionar tots els problemes d’una manera ràpida i fàcil. En aquesta recepció, també s’ocupen de l’administració de la comunitat, per la qual cosa, viure en un pis es torna més fàcil i còmode.

El propietari de l’edifici, seria com l’alcalde d’un poble, i la recepció, l’ajuntament. Per què diem això? Perquè resulta que el propietari de l’edifici, de normal, també organitza, i paga, esdeveniments per a crear una comunitat: Des de de celebració de festes comunes (Nadal, Dia de la mare..) fins a esdeveniments esporàdics com a tastos de vi o classes d’esport.

Un altre dels punts a favor, és que viure en un edifici Multifamily, et proporciona més seguretat en la teva llar, ja que per a accedir-hi, es necessita una targeta personal, o fins i tot en alguns casos, una empremta dactilar. A més, tot està vigilat per cameres les 24 hores.

La intenció, doncs, és millorar l’experiència dels inquilins, i ajudar-los a acomodar-se més fàcilment i poder dedicar més temps a la seva família, entreteniments o el que sigui. A més, el concepte MultiFamily, també ajuda a diferenciar un habitatge de les altres i és més atractiva des dels ulls dels possibles inquilins, per la qual cosa el fet que el seu preu sigui major respecte els altres pisos, sempre està justificat.

Però..Realment val la pena el sistema Multifamily? Per a qui és una bona opció? T’ho expliquem!

Així doncs, creiem que és una molt bona opció per a:

  • En cas de ser propietari: Si tens suficients diners per a fer una gran inversió: Aquesta és la teva gran oportunitat! Aquest tipus d’edifici i d’habitatges, està dirigit a gent de classe econòmica bastanta alta, per la qual cosa això t’assegura cobrar el teu lloguer sense morositat i poder demostrar als habitants de l’edifici que val la pena viure allí. A més, aquest és un sistema en creixement, d’aquí uns anys es preveu que sigui molt més popular i s’integri en tota mena de ciutats, i no sols en les més grans. És la teva oportunitat de ser pioner en aquest territori, per la qual cosa.. T’atreveixes?
  • En cas d’estar buscant casa: Viure en aquesta mena d’immoble és molt còmode i exclusiu, per la qual cosa, com tot l’exclusiu: és car. A més, els serveis que inclou, com a molt es necessiten 3 o 4 vegades a l’any, per la qual cosa no són molt necessaris en el dia a dia, i a vegades pot no valer la pena pagar de més per aquests serveis que gairebé mai utilitzes. D’altra banda, en el cas que depenguis de la tecnologia, i que una fallada elèctrica, et pugui deixar sense treballar diverses hores o dies, sí que és una bona opció comptar amb aquesta mena de serveis, ja que te l’arreglessin de manera fàcil i ràpida. També és una bona opció per a la gent que té por als robatoris o el preocupa que li puguin robar una cosa molt especial. Així que, si t’ho pots permetre i els serveis que ofereixen van amb tu: No t’ho pensis més!

Vols conèixer més sobre la tendència? Clica aquí!

O, Vols conèixer més tendències? Dona-li un cop d’ull al nostre blog!