Plans per fer en família aquest Nadal

Facebook
Twitter
LinkedIn

Plans per a fer aquest Nadal

Avui us comptem 8 plans per a poder fer en família aquest Nadal, ja que és una època màgica i ideal per a gaudir amb la família. A més,  els petits de casa tenen vacances, així que és bon moment per a aprofitar i passar temps de qualitat amb ells.

8 Plans per a fer en família

 • Escriure la carta als reis mags

  És el moment ideal per a escriure la carta a lloes reis mags!

  Una idea molt original és que els nens escriguin dues cartes als reis mags:

  -Una per a demanar els regals que vulguin
  -I una altra que escriguin que els ha semblat enguany

  Com bé sabeu, els més petits de la casa, els tenen molta estima i respecte als reis, així que fer que escriguin una carta més sentimental, és una bona oportunitat perquè s’obrin.

 • Escriure els propòsits d’Any Nou

  Aquest és un molt bon pla per a fer en família un dia de mal temps a casa, perquè els més petits i els més majors vulguem complir aquest pròxim 2022, nous reptes, coses a canviar, a millorar etc..

 • Recordar els millors moments del 2021

  Queda molt poc perquè acabi l’any! La millor manera de finalitzar l’any és recordant en família els millors moments d’aquest 2021.

  Explicar-vos que us emporteu d’aquest 2021, que heu après enguany i quins són els millors records que s’han creat aquest 2021!

 • Fer un acte solidari

  Sempre és un dia per a ser solidari i ajudar als que més el necessiten. Per això, avui, a pocs dies d’acabar l’any, et proposem que parlis amb la teva família per a pensar a on podeu ajudar a la gent que el necessita!

  Inculcar els valors de la solidaritat als més petits de la casa és molt important! Així que aprofita l’època de les festes per a fer-ho, ja que hi ha moltes propostes solidàries per a fer!

 • Anar a veure la neu

  Una excursió a la neu sempre és una molt bona idea!

  A més, als més petits els agrada molt jugar a la neu i passar el dia a la muntanya. Per això la nostra proposta és que porteu als vostres fills a la neu i que us divertiu tots junts tot el dia.

 • Jugar a jocs de taula

  Una molt bona activitat per a fer en família és jugar a jocs de taula que ja tenen els nens a casa, també d’aquesta manera es recorda que no sols les joguines noves són bons!

 • Anar a esquiar

  És un bon pla per a anar en família, perquè els nens i vosaltres gaudiu d’aquest esport, potser nou, o experts! A més és un molt bon pla per a fer una cosa diferent i poder passar tot el dia gaudint.

 

 • Cuinar unes bones postres

  La nostra proposta és que aquests dies que es fan millors menjars, és que els petits de casa t’ajudin a fer les postres.

I fins aquí els nostres plans per a fer aquest Nadal amb la teva família! Esperem que us hagin agradat i que gaudiu d’aquest Nadal.