Per què concedir l’exclusiva del teu habitatge?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Si estàs en el moment de posar en venda el teu habitatge amb a una immobiliària i t’estàs plantejant si posar-la a la venda en exclusiva amb una immobiliària o no: Aquest article és per a tu!

Concedir l’exclusiva del teu habitatge a una immobiliària significa signar un contracte d’exclusivitat pel qual cedeixes els drets de la venda a la immobiliària durant un temps determinat. D’aquesta manera, no podràs contactar amb altres immobiliàries perquè venguin la teva casa, sinó que ho apostaràs tot a una immobiliària i això té moltíssims beneficis que t’explicarem avui.

Beneficis de concedir l’exclusiva l’habitatge a una immobiliària

 • Es redueix el temps de venda
  Quan se signa un contracte d’exclusivitat, en general, la venda es dóna amb menys temps que si es vent sense exclusivitat a la immobiliària. Això succeeix, perquè la immobiliària, al saber que és l’única que pot vendre el teu habitatge, el seu compromís és al 100% i sap que cada acció que dugui a terme amb aquest habitatge, es veurà recompensada. És per això que les immobiliàries, quan tenim l’exclusiva d’un habitatge, fem campanyes de màrqueting amb ella més potents, per la qual cosa això ajuda a reduir el temps de venda d’aquesta.
 • Millor preu per l’habitatge
  El vendre l’habitatge sol a través d’una immobiliària permet tenir un mateix preu en el mercat, la qual cosa suposa una major claredat i transparència per als compradors. A més, en existir aquest contracte d’exclusivitat, la immobiliària tractarà d’aconseguir el millor resultat, amb el menor temps possible, i això significa també, que es pactarà el millor preu possible.
 • Augmenta la seguretat i les garanties
  En signar l’exclusiva, la immobiliària, com hem dit abans, donarà tot el possible per a tancar aquesta venda. És per això, que els esforços de la immobiliària seran majors a l’hora de treballar, ja que seran els únics responsables que l’immoble de venda. Així doncs, utilitzaran tots els seus recursos per a conèixer a la perfecció l’habitatge i mostrar el millor costat de l’immoble als possibles compradors.

  Això dóna, doncs, una sensació de seguretat major que quan no se signa l’exclusiva.

 • Més especialització
  Els habitatges que té en exclusiva una immobiliària, són les seus preferits, per la qual cosa són les que més cuiden i acaronen. Per això a l’hora de buscar potencials clients, ho fan amb molt de detall per tal de trobar possibles compradors de qualitat i que realment estiguin interessats.

  A més, el fet que l’habitatge només sigui venut per una immobiliària, fa que l’habitatge només tingui un representant, el qual al llarg dels dies, es va especialitzant en aquest habitatge fins a conèixer-la com el palmell de la seva mà. Això ajuda molt a l’hora de vendre-la, ja que transmet seguretat i transparència als possibles compradors.

  CONCLUSIÓ

  La millor opció que pots triar a l’hora de vendre la teva casa és signant l’exclusivitat amb la immobiliària, ja que això t’ajudarà a guanyar tranquil·litat i garanties i l’acabaràs venent pel millor preu possible. A més, també t’ajudarà a estalviar temps i diners. Com tot en la vida: Com més dónes, més reps, i amb això és el mateix: Si el teu li dónes l’exclusivitat a la immobiliària, dóna per fet que ells t’ho agrairan amb accions i resultats!

  A El Balcó Immobiliaria, tenim condicions molt especials i bones per a tot aquell que vulgui signar una exclusiva amb nosaltres. Si t’agradaria conèixer-les i tenir més informació: Posa’t en contacte amb nosaltres!