Per què avui és el millor dia per a posar en venda el teu habitatge?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Saps per què avui és el millor dia per a posar en venda el teu habitatge? Perquè estem de Black Friday! I tenim una gran oferta per a tots els que estigueu pensant a vendre un immoble. Voleu saber en què consisteix? Continua llegint!

 

Estàs pensant a vendre la teva propietat?

Si estàs pensant a vendre la teva propietat, al Balcó Immobiliaria hem creat una oferta única per a posar-te fàcil la venda del teu habitatge i ajudar-te a fer el pas. Així doncs, hem creat un pack amb els nostres millors serveis, els quals et regalem per a aquest Black Friday.

 

El nostre ofertón de Black Friday

Si poses el teu habitatge en venda amb nosaltres fins al dia 30 de novembre et regalem els nostres millors serveis, que són:

 

La Cèdula d’habitabilitat

És el document que acredita que un habitatge compleix els requisits d’habitabilitat i solidesa fixats per Decret i que és apta per a ser destinada a residència humana. Aquest document és obligatori tant per a llogar com per a vendre un habitatge. Així doncs, amb aquesta promoció et regalem la transacció d’aquest document.

 

Certificat energètic

El certificat energètic és un document que reflecteix la demanda energètica d’un immoble en condicions d’ocupació tenint en compte els sistemes de ventilació, il·luminació, calefacció i refrigeració o aigua calenta. És necessari per a poder vendre un habitatge, per això amb la nostra promoció de Black Friday: T’ho regalem!

 

Home Staging

El Home Staging és una nova tendència que consisteix a preparar un habitatge per a la seva comercialització i així poder-ho vendre més ràpidament.

 

Fotografia professional del teu habitatge

Les fotografies a l’hora de vendre un habitatge, són molt importants, ja que ajuden el possible comprador a enamorar-se de l’habitatge abans de visitar-la. En el Balcó Immobiliaria tenim els millors fotògrafs del territori per a fer les fotos de cada immoble que tenim tant en venda com en lloguer. Així que, si t’agradaria enamorar a primera vista amb el teu immoble: Compte amb nosaltres i els nostres fotògrafs!

 

Vídeo Dron del teu habitatge

Els vídeos permeten donar una imatge més real de cada habitatge, per això comptem amb un equip amb professionals de fotografia i vídeo per a poder mostrar cada habitatge de la millor manera possible. Així doncs, si ens deixes el teu habitatge a les nostres mans per a vendre-la: T’assegurem que t’enamorarem amb els nostres vídeos!

 

Pla 3D del teu habitatge

Els plans permeten ensenyar al possible comprador les dimensions de cada racó i mobiliari, d’aquesta manera es pot organitzar millor mentalment la distribució que faria del pis i l’espai del qual disposa. Per això, els nostres plans són de qualitat, fets en 3D, molt visuals i molt realistes!

 

I fins aquí tots els nostres regals per a aquest Black Friday! I si: Tots des de 0€!

Si vols gaudir d’aquesta oferta, posa’t en contacte amb nosaltres o visita la nostra pàgina!

I recorda: Tens fins al dia 30 de novembre per a posar el teu habitatge en venda amb nosaltres i gaudir de la nostra oferta!