Marketing Immobiliari

Facebook
Twitter
LinkedIn

Saps què és el Marketing immobiliari? 

El màrqueting immobiliari és un conjunt d’estratègies que centra els seus esforços a complir amb dos objectius: la captació d’immobles per a la seva posterior venda o lloguer, i la captació de clients potencials que desitgen comprar o llogar un immoble.

T’agradaria saber més sobre el marketing immobiliari? Aquest blog és per a tu!

 

Per a què serveix el màrqueting a l’àrea immobiliària?

 

El marketing en el sector immobiliari és una eina molt útil per a les immobiliàries: Per poder arribar a més clients potencials i poder vendre més immobles. Consisteix en diferents estratègies que ajuden a diferenciar i a crear la proposta de valor tant dels immobles com de la immobiliària.

És per això, que a l’hora de preparar el pla de màrqueting, s’ha de fer pas a pas. I t’expliquem com a continuació!

 

Pla de Marketing d’una immobiliaria

 

Per tal de crear el pla de marketing necessitarem realitzar un estudi de les necessitats i els desitjos que tenen les persones a qui ens dirigim. Un cop ho tinguem clar, serà el moment de plantejar i realitzar el Pla de Marketing. Per tal de poder-lo fer d’una manera clara i òptima, et recomanem que utilitzis la tècnica del Marketing Mix, que consisteix en crear una estratègia adequada per cada factor important de l’empresa: Pel producte, pel preu, per la promoció i per la distribució.

  • Producte: El servei que oferirem. És important definir-ho pensant en el client per satisfer les seves necessitats.
  • Preu: La tarifa de cada servei. Tindrem en compte el preu de la nostra competència més propera, a qui ens dirigim i el benefici que ens interessa.
  • Promoció: La manera d’arribar als possibles clients. Ens basem en diferents aspectes: com comunicarem la nostra campanya, com s’ho farem arribar als clients i com volem que vegi la gent la nostra marca.
  • La distribució: El canal per promocionar i vendre el servei. A través de pàgines web, xarxes socials, una oficina en un centre de negocis. Triarem la més concorde a les característiques dels clients.

 

Si t’encalles en alguna de les parts i no saps molt bé com realitzar-la i plantejar-la al pla de Marketing immobiliari, aquí et deixem 3 consells:

  1. Pensar en les necessitats del client i no en les característiques del servei.
  2. Cada acció de màrqueting que realitzem ha de tenir un objectiu el qual cal complir. Sempre tenir en compte els resultats que obtenim d’aquests objectius per a altres possibles campanyes.
  3. Ens hem d’actualitzar de manera contínua i saber per on es mouen els nostres clients a través d’internet, sigui en noves plataformes o xarxes socials.