La disciplina Feng Shui

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Heu sentit a parlar mai de la filosofia Feng Shui o sabeu de què es tracta? 

Encara que literalment significa “Vent i aigua”, pels orientals significa molt més. És una filosofia oriental amb un objectiu molt clar: organitzar l’espai i la decoració per millorar l’energia vital i la relació amb els habitants de l’habitatge.

Des del El Balcó Immobiliària et volem oferir les pautes perquè puguis plasmar aquesta disciplina a la teva casa, equilibrant així els fluxos de l’energia dins de l’habitatge.

Llestos? Comencem!

Per tal d’aplicar el Feng Shui al nostre habitatge, hem d’adaptar les pautes a cada lloc de la casa:

-El Rebedor

Aquesta és normalment la primera sala que ens trobem en entrar en un habitatge, i és per això que és molt important. Aquest espai haurà de tenir la màxima llum natural possible i ha d’estar ben organitzada. La clau és ficar-hi armaris i calaixeres per tal de guardar tot el que hi pot haver a un rebedor. Una altra de les pautes a tenir en compte és tenir una porta d’entrada robusta, ja que ha de servir com protecció del món exterior.

-El Bany

El bany és una de les parts més intimes de la casa, pel que sempre ha d’estar ben net i recollit i la decoració ha d’estar basada en la tranquil·litat. Els cistells són la clau per la seva decoració i el seu ordre i sempre acompanyats de plantes i flors per tal de donar l’efecte de què fa bona olor.

-Dormitori

El dormitori és una de les habitacions més claus, ja que és on s’hi descansa i per tant, s’hi passa molt temps. La idea del Feng Shui en aquesta part de la casa és aportar pau mental i millorar la qualitat del son. Així doncs, les pautes a tenir en compte consisteixen totes a cuidar el moble del llit. S’ha d’evitar tenir cables que passin per darrere de la capçalera, la ubicació del llit no ha de ser ni al mig de l’habitació ni a prop de la porta i davall del llit no hi ha d’haver res. Així doncs, la seva posició ideal seria al costat d’una finestra.

-La Cuina

Com a regla general, la cuina s’ha d’orientar cap al sud i estar prop de l’entrada de la casa. L’ideal és que a l’hora de cuinar, mai estiguis d’esquena a la porta, pel que la part de cuinar hauria d’estar en un lateral.

Donat que és el lloc on es manipulen els aliments, ha d’estar excessivament neta i ordenada, perquè cuinar sigui una cosa fàcil i simple.

 

I fins aquí tot el que sabem de la disciplina Feng Shui aplicada a l’habitatge! T’animes a provar-la a casa teva?