Immobiliaries: Com enlairar després de vacances?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Setembre és sens dubte el mes per excel·lència de la volta de vacances, és per això que és molt important saber organitzar-se perquè tot torni a la normalitat com abans. Per això avui us compartirem una estratègia de captació per a enlairar després de vacances. 

 

Estratègia de captació per a enlairar després de vacances

 

  • Establir els objectius SMART

Per a tenir clar el rumb a seguir des del principi, cal establir els objectius del pla i per a això us recomanem fer-ho amb els objectius SMART, que es caracteritzen per ser:

-Específics: Cal ser el més especifics possibles i anar al gra.

-Mesurables: A l’hora d’establir els objectius, és important que aquests siguin mesurables i decidir des del principi com es mesuraràn.

-Assolibles: Els objectius han de ser assolibles, per tal que les persones involucrades ho vegin possible amb el seu esforç i treball.

-Realistes: Cal comptar amb accions i objectius que siguin realistes, ja que tenir objectius lluny de la realitat, provocarà desmotivació i aclaparament en el grup.

-Temporals: Cal establir dates per al compliment dels objectius, per tal que quan arribi el dia es pugui veure si s’ha aconseguit o no.

Si estableixes els teus objectius segons aquestes regles, tindràs objectius consolidats i eficients, per la qual cosa serà moment de passar al següent pas: Com aconseguirem els objectius?

  • Dissenyar les accions

Una vegada tenim clars els objectius, toca pensar en com els aconseguirem, per la qual cosa hem de crear les accions que els faran possibles. Per tal de crear accions realistes i ben detallades, nosaltres us recomanem respondre cadascuna d’aquestes preguntes:

-Quines accions farem?

Què ens aporta realment posar en marxa aquesta acció?

Quant ens costa cada acció?

Quin retorn econòmic pot tenir cada acció?

Qui s’encarrega de cada acció?

Quan realitzarem cada acció?

Què necessitem per a fer-les?

Com farem el seguiment d’aquestes?

I finalment: Com mesurarem el resultat de cada acció?

Una vegada tinguis clara la resposta a cadascuna d’aquestes preguntes: Tindràs elaborades les teves accions!

En aquest moment, el pla de captació ja estarà elaborat, ja que tindreu clar on aneu i com arribareu a les vostres metes. Encara així, el treball no s’acaba aquí, ja que una vegada posat en marxa, cal fer un seguiment, Com? Us ho expliquem a continuació!

 

  •  Seguiment del pla

És molt aconsellable, que una vegada creat el pla, hi hagi una persona que s’ocupi setmanalment o mensualment de valorar com està anant cada acció i com us esteu acostant als objectius. D’aquesta manera, podreu veure si alguna cosa va malament, i ho podreu canviar, o per contra, si tot va bé, i per la qual cosa, continuar amb el pla establert des del principi.

 

  • Mesurament dels resultats

Una vegada hagi arribat la data límit dels objectius, cal asseure’s amb tot l’equip que ha format part i analitzar entre tots com ha anat: S’han complert tots els objectius? Quines accions han funcionat més i quins menys? Quins obstacles hi ha hagut?

És important fer aquesta anàlisi amb tot l’equip per tal de conèixer l’experiència en primera persona de cada acció i així poder valorar entre tots de manera objectiva. D’aquesta manera, en l’elaboració del següent pla, tindreu més informació sobre com fer-ho, per la qual cosa segurament us funcionarà millor.

 

I fins aquí l’estratègia de captació per a enlairar després de vacances! Si teniu qualsevol dubte, ja sabeu que podeu contactar amb nosaltres! 🙂