Idees per a decorar la taula de Nadal

Facebook
Twitter
LinkedIn

El Nadal ja gairebé és aquí! Per això en el nostre blog d’avui parlarem de 3 idees per a decorar la taula d’aquestes festes.

Les idees per a decorar la taula de Nadal que et compartirem avui són les tendències més boniques del 2021, així que no et perdis cap: Comencem!

 

Tendències per a decorar la taula de Nadal

 

A continuació t’explicarem les 3 tendències per a decorar la taula de Nadal aquest 2021:

  • Taula de Nadal Clàssic: en vermell i blanc

Decorar la taula de Nadal en vermell i blanc és una de les opcions més típiques i clàssiques que cada any és tendència per Nadal, ja que són els colors per excel·lència d’aquesta època.

Si t’agradaria apostar per aquesta combinació de colors i no vols fer la típica taula, una proposta que pot funcionar molt bé és donar-li un enfocament rústic, incorporant fusta, teixits naturals i diferents tipus de tèxtils. Les peces vintage que tinguis, també seran una molt bona aposta per a crear el decorat de la taula i del seu entorn.

  • Taula de Nadal Natural: En verd, negre i daurat

Una de les opcions més naturals i originale és decorar la taula d’aquestes festes sense perdre la seva essència amb la combinació de colors de verd, negre i daurat.

Amb aquests colors, és ideal utilitzar centres de taula fets amb espelmes negres i daurats, utilitzar vaixelles negres, i coberts daurats, i posar per tota la taula garlandes de fulles verdes

  • Taula de Nadal Elegant: En colors daurats

Sempre és bona opció apostar pel daurat, i més si el teu objectiu és tenir una taula de Nadal elegant i especial que brilli per si sola.

El daurat és per excel·lència un dels colors favorits del Nadal: ens inspira màgia i il·lusió. Per això una molt bona opció és decorar la taula de Nadal amb colors daurats.

Encara així, no és bona idea apostar-ho tot al daurat, ja que pot quedar hortero i pot cansar la vista. Així que l’ideal és combinar-ho amb algun d’aquests colors:

  • Blau fosc
  • Verd fosc
  • Granat

El resultat amb qualsevol d’aquests colors serà ideal!

 

I fins aquí nostres 3 idees per a decorar la taula d’aquestes festes amb les millors tendències d’aquest 2021! Explica’ns quina és la teva favorita en les nostres xarxes socials.