Idees per a decorar la taula de Nadal

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

El Nadal ja gairebé és aquí! Per això en el nostre blog d’avui parlarem de 3 idees per a decorar la taula d’aquestes festes.

Les idees per a decorar la taula de Nadal que et compartirem avui són les tendències més boniques del 2021, així que no et perdis cap: Comencem!

 

Tendències per a decorar la taula de Nadal

 

A continuació t’explicarem les 3 tendències per a decorar la taula de Nadal aquest 2021:

  • Taula de Nadal Clàssic: en vermell i blanc

Decorar la taula de Nadal en vermell i blanc és una de les opcions més típiques i clàssiques que cada any és tendència per Nadal, ja que són els colors per excel·lència d’aquesta època.

Si t’agradaria apostar per aquesta combinació de colors i no vols fer la típica taula, una proposta que pot funcionar molt bé és donar-li un enfocament rústic, incorporant fusta, teixits naturals i diferents tipus de tèxtils. Les peces vintage que tinguis, també seran una molt bona aposta per a crear el decorat de la taula i del seu entorn.

  • Taula de Nadal Natural: En verd, negre i daurat

Una de les opcions més naturals i originale és decorar la taula d’aquestes festes sense perdre la seva essència amb la combinació de colors de verd, negre i daurat.

Amb aquests colors, és ideal utilitzar centres de taula fets amb espelmes negres i daurats, utilitzar vaixelles negres, i coberts daurats, i posar per tota la taula garlandes de fulles verdes

  • Taula de Nadal Elegant: En colors daurats

Sempre és bona opció apostar pel daurat, i més si el teu objectiu és tenir una taula de Nadal elegant i especial que brilli per si sola.

El daurat és per excel·lència un dels colors favorits del Nadal: ens inspira màgia i il·lusió. Per això una molt bona opció és decorar la taula de Nadal amb colors daurats.

Encara així, no és bona idea apostar-ho tot al daurat, ja que pot quedar hortero i pot cansar la vista. Així que l’ideal és combinar-ho amb algun d’aquests colors:

  • Blau fosc
  • Verd fosc
  • Granat

El resultat amb qualsevol d’aquests colors serà ideal!

 

I fins aquí nostres 3 idees per a decorar la taula d’aquestes festes amb les millors tendències d’aquest 2021! Explica’ns quina és la teva favorita en les nostres xarxes socials.