Existeixen comunitats com la de “La Que Se Avecina?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Hi ha persones que no tenen ben vist viure en un bloc de pisos per tot el que veu en la sèrie “La Que Se Avecina” o “Aquí No Hay Quien Viva”: caos, multes, mala gestió i mal ambient. I avui us venim a parlar del poc probable que és tenir una comunitat de veïns com la d’aquestes dues sèries. 

Les dues sèries són pura comèdia, per la qual cosa els guionistes ja s’encarreguen de fer un guió divertit, on com pitjor ho passen els personatges, més capten l’atenció del públic. És per això que cada drama que passa allí és molt exagerat i en la realitat no sol passar. Abans que ens diguis “Però hi ha gent amb molta mala sort que li pot passar el mateix que a ells”, ja et diem que no. T’expliquem els 3 motius principals:

  • A la realitat, no tenim tant de temps lliure: En aquestes dues sèries la majoria de personatges no treballen, per la qual cosa el fet que tinguin tant de temps lliure, els fa desaburrir-se molestant als veïns, posant-se en la seva vida d’una manera massa personal. Això, en la vida real, no passa. Ja que sí que és veritat que hi ha gent sense treball, però és molt difícil que la major part dels habitants d’un edifici no treballi per a crear les relacions tan pròximes que creguin els veïns de Montepinar.
  • L’administració de la comunitat: El més normal del món en les comunitats, i més en grans ciutats, és que es delegui el treball de la gestió dels impostos de comunitat, despeses i tràmits legals a una empresa professional que s’encarrega d’això, per la qual cosa això fa que tot estigui a l’ordre del dia i no pugui haver-hi tramps com les que fan els veïns de les sèries.
  • No és legal molestar als veïns: En les dues sèries podem veure com els veïns es fan la vida impossible entre ells, fins al punt d’entrar en cases alienes i traspassar tots els límits existents. Si això passa a la realitat, les persones tenim el dret de denunciar-lo perquè no passi més. I amb pocs dies quedaria solucionat el problema, per la qual cosa cap veí podria fer-nos la vida impossible durant molt de temps.

Així doncs, efectivament: Les comunitats com les de La Que Se Avecina o Aquí No Hay Quien Viva: No existeixen! I millor que sigui així. Des d’El Balcó Immobiliària lluitem perquè cada persona se senti a gust en el seu pis, en l’edifici i en tot el que està a les nostres mans, per això fem gestió amb amor!

Per cert..Encara no has vist la sèrie? Clica aquí per a veure-la!

T’agradaria tenir més consells immobiliaris? Clica aquí!