Els pilars principals d’una immobiliària

Facebook
Twitter
LinkedIn

Actualment, ser agent immobiliari, no requereix de cap titulació, menys aquí a Catalunya, on és obligatori tenir un curs homologat per a obtenir l’ AICAT i així poder ser Agent Immobiliari. Encara així, és recomanable formar-se en altres camps per a poder prestar millors serveis. Per això en cada immobiliària cal tenir almenys una persona formada i especialitzada en cadascun dels pilars principals d’una immobiliària: Captació, fotografia, Màrqueting, Legal i Valoracions.

 

Els 5 pilars principals d’una immobiliària

 

Com bé us comentàvem abans, la qualitat d’un agent immobiliari i en conseqüència, d’una immobiliària depèn de la seva especialitat i formació en els 5 pilars principals. A més, és molt important estar en contínua formació per a poder oferir a cada moment els millors serveis actualitzats a les necessitats del client i al context actual.

 

Captació: Tenir una bona tècnica per a aconseguir immobles i clients és una de les claus del negoci immobiliari. Per això, estar format en aquest camp, coneixent diferents tècniques per a la captació i la seva aplicació de manera òptima, és tan important per a l’èxit tant de l’agent com de la immobiliària.

Fotografia: Fer bones fotos i vídeos als immobles és molt important per a poder enamorar als possibles compradors a través dels diferents portals, tan físics com d’internet. Així doncs, és molt recomanable tenir almenys una persona en la immobiliària formada i especialitzada en fotografia i vídeo, ja que és essencial per a aconseguir més sol·licituds per a cada immoble.

Màrqueting:  Tenir coneixements de màrqueting és molt important per a poder gestionar el procés de venda/lloguer de la millor manera, amb una estratègia clara a seguir i l’adaptació dels millors resultats contínuament.

Legal: Encara que no fa falta ser un expert en legalitat, si fa falta tenir uns coneixements bàsics sobretot el legal en el món immobiliari, per a poder assessorar i ajudar als clients de la millor manera.

Valoracions:  Saber valorar un immoble és molt important per a ser just tant amb el propietari que amb els compradors i els inquilins. Per això, com a millor format est l’agent immobiliari en aquest camp, millor es podrà valorar cada immoble, i més reeixida serà la transacció.

 

I fins aquí els 5 pilars que cal tenir en compte per a crear i ser una bona immobiliària!