Com vendre la teva casa el més ràpid possible?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Vendre una casa ràpid no és fàcil i normalment requereix de molt de temps. Així i tot, nosaltres hem de dir que hem batut rècords que mai esperàvem: Hem venut cases amb 8 hores! I avui us explicarem com ho hem fet per a vendre cases tan ràpid i alguns dels nostres trucs.

7 claus per a vendre la teva casa ràpid (o llogar-la)

  • La primera impressió sí que compte: Les fotografies que serveis del teu immoble són molt importants, ja que si no són de qualitat, clares, amb bona llum i especioses, el possible client ni es molestarà a visitar l’immoble.
  • Adapta’t a les cerques del client: En el context actual, és molt important adaptar-se a les possibilitats dels clients. És per això que nosaltres vam mostrar els nostres pisos de totes les formes possibles: En la nostra oficina, en la nostra web, en les nostres xarxes socials i fins amb ulleres virtuals.
  • Dóna-li vida, però no subjectivament: Tenir la casa decorada amb bon gust és molt important per a ajudar els possibles clients a imaginar-se allí i veure-la amb totes les seves possibilitats. Així i tot, ha d’estar decorada amb gustos generals, ja que si té detalls molt personals, pot ser que la decoració jugui en la vostra contra.
  • L’ordre i la neteja són essencials: Que una casa sigui espaiosa és un punt a favor, per la qual cosa ordenar els mobles per a donar-li el màxim espai a la casa és fonamental si vols que el teu immoble trobi nous propietaris ràpid. La neteja també serà un factor decisiu, ja que estranyament algú voldrà visitar un habitatge brut.
  • Dóna-li llum: La llum és d’allò més important d’una llar, ja que el fet que entre llum natural al pis, li dóna molta vida, molta frescor i ajuda als inquilins a estalviar en llum. Molta gent a més, ho té com un requisit obligatori.
  • El truc de les olors: Es diu que l’olor és el que més es reté en la nostra ment, per la qual cosa les olors són una ajuda per a vendre, per a ser recordat o per a recordar. Així doncs assegura’t que la teva casa faci bona olor a l’hora de les visites. I si vols anar més enllà, posar un ambientador et pot ajudar al fet que els visitants retinguin la teva casa en el cervell d’una manera més especial i acompanyada d’aquesta olor tan característica. I si amb sort tornen a fer olor aquesta olor en els pròxims dies, recordessin la teva casa i això pot ser el que els faci tirar endavant amb la compra o el lloguer.
  • Compte amb el color de les parets: Perquè una casa entre ràpid pels ulls és important que els colors de les parets siguin atractius. El color blanc mai falla i sempre és un encert, per la qual cosa si les parets del teu immoble són d’un color molt atrevit, no te la juguis i pinta-les de color blanc.
  • Confia en una immobiliària: Vendre un pis tu només és molt difícil, ja que tens poques eines per a trobar possibles compradors i en cas de trobar-los, pocs coneixements per a poder fer el procés de la venda amb èxit. Per això nosaltres sempre recomanem comptar amb una immobiliària, ja que allí hi ha professionals que es dediquen a això i que la seva única missió és vendre la teva llar. Així que si estàs pensant vendre la teva casa en la *província de Tarragona, pots comptar amb nosaltres!

Nosaltres tenim en compte tots aquests factors cada que posem una casa en venda o en lloguer i avui dia podem dir que ens funciona molt bé. També és veritat que tenim un equip de comercials, d’agents immobiliaris, de màrqueting i de fotografia molt complet, per la qual cosa hi ha un professional darrere de cada acció que fem per a cada habitatge. Així i tot, creiem que la nostra gestió amb amor és el que ens fa ser com som i ens fa aconseguir coses que mai havíem imaginat. Perquè les coses fetes amb amor, sempre surten millor 🙂

Vendre una casa ràpid, com ja t’hem dit, no és fàcil i no fer-ho no vol dir que ho facis malament, pel que si tardes una mica més en vendre-la no et desanimis!

I tu, coneixes algun truc més per a vendre un immoble més ràpid? Et llegim en els comentaris!

Vols conèixer més trucs? Segueix-nos en xarxes socials!