Com revaloritzar la teva casa?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

T’agradaria revaloritzar la teva casa? Avui en el nostre blog t’expliquem tot el que pots fer per a donar-li més valor al teu habitatge i així revaloritzar la teva casa.

El preu d’un habitatge s’estableix segons les característiques d’aquesta: La ubicació, l’estat de l’edifici, el amoblamiento, la superfície, l’orientació, el tipus d’habitatge i les característiques físiques de la llar.

Òbviament, no tot és a les nostres mans a l’hora de revaloritzar, ja que, per exemple, la ubicació sempre serà la que és, per la qual cosa no hi ha manera que la teva puguis sumar-li valor per aquí. Però hi ha alguns factors en els quals sí que pots intervenir per a poder revaloritzar la teva casa i aquests són dels quals parlarem avui.

Revaloritzar un habitatge no és solament pintar-la i canviar quatre mobles. És entendre què és el que més es valora actualment en un habitatge i fer la inversió sobre la base d’això. Per exemple, ⅓ dels compradors afirma que prefereix viure en un habitatge ecològic i amb una despesa energètica mínima. Així doncs, la millor inversió avui dia per a revaloritzar l’habitatge és apostar per fer-la més ecològica. Així que el nostre article d’avui l’hem enfocat a com revaloritzar la teva casa ecològicament.

 

Així doncs, a continuació et compartim les millors idees per a revaloritzar la teva casa i fer-la més ecològica, més rendible i, a llarg termini, més econòmica per als nous inquilins.

 

A més, si la teva decisió és reformar la casa per a continuar vivint en ella, aquestes 3 idees també et serviran per a estalviar a llarg termini!

 

3 idees per a revaloritzar la teva casa ecològicament

 

Finestres de doble o triple cristall

Estalviar en calefacció i en aire condicionat és sinònim d’apostar per la sostenibilitat del planeta, així que posar finestres de doble, o triple, cristall és una molt bona opció per a revaloritzar la teva casa, ja que els seus beneficis estan molt valorats pels possibles compradors. Fent aquest ajust en el teu habitatge, fomentaràs l’aïllament tèrmic i acústic, per la qual cosa val moltíssim la pena.

 

Bombetes econòmiques

Les bombetes de baix consum són la clau per a reduir el cost de la factura de la llum, per la qual cosa encara que el seu cost inicial sigui més elevat que el de les bombetes convencionals, a llarg termini valen la pena. A més, serà una cosa molt valorada pels compradors.

 

Electrodomèstics de baix consum

Si alguna cosa espanta a les persones avui dia és la factura de la llum. Per això una de les millors inversions per a revaloritzar la teva casa és apostar pels electrodomèstics de baix consum, ja que el seu consum energètic és mínim. Així doncs, a l’hora de voler vendre el teu habitatge, els possibles compradors ho valoraran molt positivament.

 

I fins aquí nostres 3 idees d’avui per a revaloritzar la teva casa ecològicament!