Com reformar la teva casa?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Reformar l’habitatge s’ha tornat una acció molt corrent, tant per viure-hi com per vendre-la. Moltes persones, a l’hora de comprar una casa antiga bé de preu, es plantegen fer una reforma per tal de fer la casa una mica més seva i al mateix temps, donar-li un aire fresc. Per una altra banda, molta gent s’aventura a fer una reforma per tal de vendre un habitatge, ja que aquest fet pot afegir un valor al preu de l’habitatge i accelerar el temps de venda.

 

Així doncs, aquest blog s’enfoca en aquest segon grup de gent, el qual vol preparar un habitatge per facilitar la seva venda.

 

Per tal de tirar endavant la reforma en l’habitatge per vendre s’ha de tenir en compte 3 aspectes molt importants:

 

-El preu actual de la venda

 

-El preu de la reforma

 

-A quin preu penses posar en venda la teva casa

 

Per tal de calcular la viabilitat, la fórmula és la següent: El preu futur de venda – el preu actual – el preu de la reforma. Si aquesta operació et dóna un resultat positiu: tira-ho endavant!

 

Un cop tinguis clar que vols reformar, has de pensar què vols reformar exactament, ja que no fa falta reformar tot l’habitatge, sinó aquelles parts que li donen més valor a la reforma. Així doncs, el que recomanem des de El Balcó Immobiliària és dur a terme petites millores que facin augmentar el valor de la propietat immobiliària tenint en compte sobretot la cuina, els banys i les parets, ja que són les parts que afegeixen més valor a un habitatge.

 

La reforma del bany: La manera més fàcil i econòmica de reformar els banys és elegir peces senzilles i blanques. D’aquesta manera lluirà com nou i serà més atractiu pels possibles compradors.

 

La reforma de la cuina: Com bé s’ha comentat, la cuina és un punt de mira pels possibles compradors i és per això que a l’hora de reformar-la s’ha de saber com treure-li partit. La llum és un tema molt important, i si creus que no hi entra suficient llum natural, cuida els punts de llum per tal que es pugui il·luminar cada zona adequadament. Pel que fa al mobiliari, valora si realment s’ha de canviar o no, i en cas que si, compra mobles de qualitat-preu i que siguin atractius per la vista. Tot i això, molts cops no fa falta canviar-los, sinó simplement polir-los, pintar i substituir els tiradors per uns de més moderns. Ficar-hi creativitat i imaginació!

 

Pintar la casa: La fórmula per renovar i multiplicar la llum de l’habitatge és fer una nova capa de pintura en color blanc. A més, ho pots fer tu mateix i no cal encomanar-ho a professionals, pel que et suposarà beneficis en el pressupost!

 

Esperem que us serveixin aquests consells i que la teva reforma tingui molt d’èxit!! Per més consells immobiliaris ja sabeu on trobar-nos!