Com no passar calor a casa?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Comença l’estiu! Pel que, també comença la calor, per això avui us compartirem 5 trucs per a no passar calor a casa.

Òbviament, l’opció ràpida (i cara) seria encendre l’aire condicionat tot el dia, però no creiem que sigui la millor solució. La nostra missió és ajudar-vos i que us sentiu bé a casa, ja que com sempre diem: La nostra llar ha de ser un paradís per a nosaltres, ja que és on estem més temps. Així doncs, hem buscat diferents tips per a combatre la calor sense que suposi una gran despesa d’energia.

5 trucs per a no passar calor a casa

 1. Potència els corrents d’aire:

  Obrir totes les finestres de gom a gom, no sempre és una gran solució per a no tenir calor, ja que s’han d’utilitzar estratègicament per a crear el corrent d’aire adequada. Un truc que funciona molt bé per a potenciar els corrents d’aire, també conegut com a ventilació creuada, és obrir per complet totes les vendes per on surti l’aire i obrint un quart les finestres d’entrada d’aire. Això permet crear corrents d’aire fresc, per la qual cosa és una molt bona manera de combatre la calor i deixar-la enrere

 2. Tanca les habitacions durant el dia:

  Tenir les habitacions tancades durant les hores de Sol, t’ajudarà a combatre la calor. Com? T’ho expliquem! Si tanquem les habitacions, cadascuna d’elles estarà aïllada, cosa que significa, més fresques. Per aquest motiu, si la calor entra per la finestra en alguna de les habitacions, no passarà tan fàcilment a les altres, per la qual cosa la resta de la llar quedarà refrescat.

 3. Posa els canells sota l’aixeta

  Un truc poc conegut, però que funciona molt bé, sobretot abans d’anar a dormir, és posar els canells sota l’aixeta amb aigua freda durant 10-20 segons. Això farà que la nostra temperatura corporal baixi, per la qual cosa ens sentirem més refrescats. I dada de interés: L’efecte pot durar, aproximadament, una hora!

 4. Compra plantes humides

  Les plantes humides són una bona, i bonica, opció per a refrescar la llar. En ser plantes que necessiten molta aigua i que es reguen sovint, purifiquen l’aire i proporcionen frescor. Així doncs, si tens plantes per tota la llar, notaràs la seva frescor. Un truc és, regar-les en les hores més càlides, ja que així et refresquessin elles a tu també.

 5. Dutxa’t amb aigua temperada

  Sabies que dutxar-se amb aigua freda a l’estiu és un gran error? Resulta que quan ens dutxem amb aigua molt freda, primerament sí que ens sentim frescos, però aquesta sensació dura molt poc, ja que l’aigua freda produeix una activació muscular que augmenta la nostra