Com incrementar el valor del teu habitatge?

Facebook
Twitter
LinkedIn

T’agradaria incrementar el valor del teu habitatge? Aquest article és per a tu!

Avui et compartirem 5 millores per a incrementar el valor del teu habitatge amb una inversió de menys de 400€. Així doncs, anem allà!

 

4 millores per a afegir valor al teu habitatge

 

  • Millora l’estètica de la cuina

La cuina és una de les parts de la casa més transitades, ja que és on es cuinen i preparen els 4 menjars del dia i on moltes vegades es menja. És per això que és una part decisiva a l’hora de comprar o llogar una casa. Reformar-la, moltes vegades, és massa car per al pressupost dels propietaris, per això avui et proposem una idea més econòmica i que pot funcionar per igual: Fer retocs estètics! L’estètica és el que embeni en les cuines, i el car és fer canvis estructurals, per això la millor opció, i més econòmica, és afegir-li valor a la cuina mitjançant canvis estètics. Així doncs, dins dels millors canvis estètics que pots fer està: Renovar el picadero i pintar els mobles.

  • Millora petits detalls del bany

El bany és una altra de les parts més importants de la casa. És un quart que és molt utilitzat tant per les persones de la casa com les convidades, per això es deteriora amb més facilitats que les altres parts de la casa, per la qual cosa abans de vendre o llogar una casa, cal fer una sèrie de retocs.

El més valorat en un bany és la comoditat i d’altra banda, el seu disseny. Així doncs, a continuació et proposarem petits canvis que poden ajudar-te a renovar el teu bany:

  • Renovar el sòl
  • Netejar en profunditat tot el bany
  • Incorporar algun moble que li doni un toc especial

 

  • Renovar les parets

La pintura es desgasta amb facilitat, és per això que un canvi que volem proposar-te és donar-li un toc d’aire fresc a la teva llar canviant el color de les parets (Si pot ser, aposta pel color blanc) o fins i tot col·locar paper pintat en alguna paret de la casa.

  • Pintar i/o lacar les portes

Les portes són un dels objectius que més manegem durant la nostra estada en una casa, per això són un element important a l’hora d’enamorar a nous propietaris. Així doncs, en cas que les teves portes estiguin desgastades, lacar-les de nou és una brillant idea!

 

I fins aquí els 4 canvis que et proposem per a incrementar el valor del teu habitatge! Afegiries algun més? Et llegim en les xarxes socials!