Com estalviar per comprar una casa?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

T’agradaria comprar-te una casa? Estalvia per a comprar-te-la! Així que avui et compartim 5 tips per a fer-ho. Si vols saber com estalviar per a comprar una casa, continua llegint!

Si creus que el moment de comprar-te una casa va arribant, per tal d’independitzar-te o deixar el lloguer enrere: Fes-ho possible! Com? T’ho expliquem amb 5 maneres per a estalviar!

 • Inverteix els diners que no necessites a menys d’un any vista: Es pot multiplicar!

  A vegades guardar els diners en bancs, no és el més econòmic, ja que en moltes ocasions cobren comissions o els diners es manté igual, sense créixer ni decréixer. Així que a vegades, la millor opció és invertir-los en un fons segur o en els famosos bitcoins. Amb una mica de formació: ja sabràs on invertir-los! Aquesta podria ser una manera de fer créixer els teus estalvis sense fer res.

 • Planteja’t bé cada compra

  Per a estalviar, és molt important saber en què gastar-se els diners i no fer compres innecessàries. Així doncs, abans de comprar cada cosa planteja’t si la necessites de veritat o és un simple capritx

 • Guarda una mica de diners cada mes de manera fixa

  Una molt bona manera d’estalviar de manera ràpida i eficaç és separar del teu sou una petita part cada final de mes. Depèn del que necessitis per a passar tot el mes, aquesta part pot ser més gran o més petita, però l’important és que te la guardis i no la toquis fins a comprar-te la casa.

 • Passa-t’ho bé mentre estalviar

  Hi ha algunes aplicacions que t’ajudaran a fer més amè el fet d’estalviar, com per exemple, SaveUp o SmartyPig

 • Compte amb la llum

  Com bé sabreu, el preu de la llum varia segons l’horari en la qual la utilitzes, per això una manera d’estalviar i notar-lo a cap d’any, és utilitzar els electrodomèstics que més gasten en les hores barri, que són les més barates.

 

I fins aquí els nostres 5 consells perquè puguis estalviar per a comprar-te una casa! A més d’aquests consells, et recomanem que aprofitis les ofertes, que evitis menjar fos si l’ocasió no ho val i que no compris per comprar! Així i tot, no t’oblidis de gaudir dels petits moments i dels teus amics: Pel que encara que estalviïs, pots fer plans bonics amb ells! I no està mal anar de copes o a menjar fos una o dues vegades al mes!