📌 Col·laboració solidària amb l’Associació “Ucraïnesos de Tarragona”

Facebook
Twitter
LinkedIn

“El Balcó Immobiliària reforça el seu compromís amb les causes solidàries a través d’una nova i inspiradora col·laboració solidària”

 

En el tercer any consecutiu d’aportació de recursos a entitats de caràcter solidari del territori, El Balcó Immobiliària ha unit forces amb l’Associació “Ucraïnesos de Tarragona KHORTYTSYA en un gest humanitari que posa de manifest els seus valors fonamentals.

A El Balcó Immobiliària, l’aposta per la col·laboració solidària amb les associacions locals que treballen incansablement pel benestar de les persones, és una part essencial de la seva identitat.

Després d’haver engegat una sèrie d’accions solidàries l’any 2021 amb “Todos en Azul,” una associació que dóna suport a les famílies de persones amb Autisme, i l’any 2022, amb el “Club Social La Muralla,” una entitat sense ànim de lucre que lluita contra l’estigma i promou la inserció sociocomunitària de persones amb problemes de salut mental i les seves famílies, enguany, El Balcó Immobiliària ha posat el seu focus en ajudar als afectats per la guerra d’Ucraïna amb un acord de col·laboració amb l’associació “Ucraïnesos de Tarragona – KHORTYTSYA.”

La primera acció d’aquesta nova col·laboració serà una donació econòmica mitjançant el sorteig de Nadal de la Loteria Nacional. Amb un total de 625 participacions de loteria disponibles a 5 € cadascuna amb la donació de 1 € per participació destinat a l’Associació “Ucraïnesos de Tarragona,” la seva contribució solidària serà de 625€.

El número seleccionat per a les butlletes del sorteig serà el 10629, corresponent al número AICAT d’El Balcó Immobiliària. Les participacions es podran adquirir a les oficines d’El Balcó, ubicades al Carrer Sant Antoni Maria Claret 25, local 6 de Tarragona.

Més enllà d’aquest gest, El Balcó Immobiliària té l’objectiu de coordinar esforços per recaptar aliments, roba i altres recursos destinats a Ucraïna, especialment en aquests moments en què les condicions climàtiques del país es fan més complicades.

L’acte d’inici d’aquesta col·laboració solidària va comptar amb la presència de:

  • Olga Garasym, Assessora immobiliària de El Balcó Immobiliària d’origen ucraïnès.
  • Viktor Kazmiruk, President de l’Associació “Ucraïnesos de Tarragona KHORTYTSYA.”
  • Marc Cornago, Coordinador Comercial de El Balcó Immobiliària.

 

Declaracions d’aquest acte:

  • Marc Cornago: “A El Balcó Immobiliària ens importen les llars, tant com ens importen les persones que les conformen.”
  • Viktor Kazmiruk: “Estem molt agraïts per l’ajuda de El Balcó. Aquestes accions són molt necessàries per poder prestar ajuda a les famílies afectades per aquesta injusta guerra.”
  • Olga Garasym: “Em fa especialment feliç que l’empresa per la qual treballo tingui aquesta sensibilitat amb el país que em va veure néixer.”

 

El Balcó Immobiliària no només es consolida com un referent en el mercat immobiliari, sinó que també es converteix en un exemple d’empresa amb una clara vocació social, demostrant que les empreses poden ser autèntics motors de canvi positiu a la comunitat.

Per a més informació i per a la compra de participacions de la Loteria Solidària, us podeu posar en contacte amb nosaltres o visitant les nostres oficines.