El Balcó Immobiliària entrega 400€ al Club Social La Muralla

Facebook
Twitter
LinkedIn

Aquest és el segon any que El Balcó destina recursos a ajudar a entitats socials del territori

 

Un dels valors primordials de El Balcó Immobiliària, que en el seu primer any de vida ja es va convertir en una de les més reconegudes del sector a Tarragona, és l’aposta per la col·laboració solidària amb les associacions del territori que vetllen desinteressadament pel benestar de les persones.

Per aquest motiu, l’anterior tardor El Balcó Immobiliària va engegar una acció solidària per sumar el seu granet de sorra a la magnífica tasca que exerceixen aquestes entitats locals. L’any 2021 es va estrenar col·laborant amb Todos en Azul, una associació sense ànim de lucre formada per famílies de persones amb TEA (Trastorn de l’Espectre Autista), que vetlla per donar visibilitat a aquesta realitat i potenciar l’accessibilitat cognitiva i la conscienciació social.

Si bé, aquest passat 2022 ho va fer de la mà del Club Social La Muralla, una associació sense ànim de lucre formada per persones amb problemes de salut mental que, mitjançant els seus serveis, lluita contra l’estigma i vetlla per la inserció sociocomunitària dels qui pateixen la malaltia i els seus familiars.

 

Il·lusió compartida

Durant el darrer sorteig de El Gordo de de Nadal, El Balcó Immobiliària va vendre 400 participacions de loteria, de les quals, 1€ anava destinat al Club Social La Muralla en forma de donatiu.

En total, l’aportació solidària a l’associació ha estat de 400€, una quantia que avui s’ha entregat a les instal·lacions de El Balcó Immobiliària situada al carrer Sant Antoni Maia Claret 25.

A l’acte d’entrega han assistit dos membres de la junta directiva del Club Social la Muralla, els senyors Juan Coma González i Celso Aguirre Delgado i per part de El Balcó han assistit Sandra Coloma Santos, sòcia de l’empresa i Marc Cornago Sánchez, coordinador comercial.

  • Marc Cornago: “A El Balcó Immobiliària ens importen les llars, tant com ens importen les persones que les conformen. El darrer any ha estat marcat no només per la nostra activitat exemplar en el sector immobiliari, sinó per la dedicació i el compromís que ens caracteritza en termes de responsabilitat social. Una missió que mantindrem i reforçarem amb noves accions durant el 2023.”
  • Juan Coma: “Estem molt orgullosos de tenir a El Balcó Immobiliària donant-nos suport i també molt agraïts que estigui disposada a ajudar-nos destinant recursos humans i econòmics. Qualsevol ajuda és benvinguda i accions com aquesta demostren la qualitat humana de les persones que formen El Balcó.