Tarragona: un dels llocs imprescindibles que has de visitar aquest 2021

Facebook
Twitter
LinkedIn

Tarragona, antiga Tarraco per als romans, és una ciutat sorprenent, plena de cultura i d’història, des del seu patrimoni romà protegit per la UNESCO des de l’any 2000 fins al seu magnífic casc medieval, es tracta d’un lloc sorprenent i que val la pena visitar.

Des del Balcó Immobiliària et convidem a conèixer tot el que t’ofereix aquesta magnífica ciutat.

Per a poder gaudir de la visita i no perdre-us res del que ofereix, el millor és programar el viatge amb un mínim de dos dies.

Imprescindibles que no et pots perdre de Tarragona

Dins dels imprescindibles en la teva visita a Tarragona, cal començar per un passeig per la Rambla Nova, la principal avinguda que travessa diagonalment el centre de la ciutat amb nombroses terrasses i escultures, comerços, etc.

La Rambla Nova desemboca en un gran mirador, el Balcó del Mediterrani, a 40 metres sobre el nivell de la mar, on es poden admirar les precioses vistes del litoral, el port i el seu fabulós amfiteatre.

Continuant pel litoral cap a l’est, es troba l‘Amfiteatre de Tarraco, construït en el segle II i declarat Patrimoni Mundial, la peça central del conjunt arqueològic.

Per a continuar la ruta, ens endinsarem en la Part Alta o barri antic de Tarragona, delimitat per les antigues muralles romanes i on es troba la Plaça del Rei, que a més de ser un preciós lloc on poder prendre alguna cosa, és on se situa la torre del Pretori, el Museu Nacional arqueològic i una església barroca del segle XVI. Sota la torre del pretori es pot accedir a l’interior del circ romà.

El següent destí serà la Plaça del Fòrum, on queden vestigis d’un mur d’època romana i passant pels porxos gòtics del Carrer Merceria, s’arriba a la Catedral de Tarragona. Envoltant la catedral i deixant enrere l’hospital medieval, s’arriba al seminari i la capella de Sant Pau.

Ja una vegada fora del barri antic comença el Passeig Arqueològic.

En la volta al barri antic es pot visitar la Plaça del Pallol i la Maqueta de Tarraco, així com la Plaça de la Font (un lloc ideal per a prendre alguna cosa) i el circ per la seva part exterior.

Com veiem, Tarragona ofereix nombrosos llocs d’interès turístic, però també cal reservar temps per a poder gaudir de la ciutat en tota la seva esplendor.

Ja estàs llest per a visitar-la? Què visitaràs primer?