Saps què és el Home Staging?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Una de les últimes novetats en el mercat immobiliari d’Espanya és el Home Staging, que ha arribat dels Estats Units, on es porta practicant des de fa molts anys. És un concepte que costa de traduir, ja que no té una traducció exacta com bé passa amb molts conceptes anglesos. Tot i això aquí t’intentarem explicar de què es tracta!

 

El Home Staging és una tècnica de màrqueting que consisteix en la preparació d’un immoble per a la venda amb l’objectiu de fer de l’immoble un lloc més atractiu per tal de trobar més compradors potencials, vendre-la més ràpidament i per més diners.

 

D’aquest concepte, sorgeix un nou perfil professional anomenat “Home Stager” Aquesta persona és qui s’encarrega de posar a punt l’immoble a través de canvis en la distribució per tal de fer-la més ampla i en la decoració, per tal de fer-la més atractiva. En el procés, s’intenta fer el menys nombre d’obres possible i les que es fan, són en petita escala, ja que són capaços de treure el màxim potencial a cada espai i multiplicar el seu encant.

 

Així doncs, presenta molts avantatges i aquí us expliquem els principals:

-Les fotografies de l’immoble que es fan després d’haver aplicat aquesta tècnica capten més l’atenció de les persones interessades, de manera que sorgeixen més interessats per anar a veure l’immoble.

-Els canvis que es fan durant el procés del Home Staging permeten que les visites s’emportin una millor impressió de l’immoble que quan s’ensenya un habitatge buit o antiquat. D’aquesta manera, els visitants s’emporten una imatge més fidel del lloc i això els permet ficar-se més en situació.

-Un immoble on s’ha utilitzat aquesta tècnica, té més paperetes per vendre’s abans que un que no ho ha fet, ja que al presentar-se d’una manera tan atractiva, hi ha molts interessats.

 

I fins aquí tot el que sabem sobre el Home Staging, esperem haver-te aclarit el concepte i ens veiem la pròxima setmana al següent blog!