Plans per fer a Tarragona a l’estiu

Facebook
Twitter
LinkedIn

Avui volem dedicar el nostre blog a la nostra ciutat preferida: Tarragona. I donat que estem a l’estiu, volem compartir-vos 3 plans per fer a Tarragona en un dia.

Platges de Tarragona

Tarragona té 10 platges, per la qual cosa un dels millors plans per a fer a Tarragona a l’estiu és anar a la platja. A continuació us compartim quins són i les característiques de cadascuna, perquè pugueu decidir a quin anar:

  • Platja del Miracle

Aquesta platja és la que està més prop del centre de la ciutat, per la qual cosa és la més accessible a peu. Així i tot, cal dir que a l’estar tan prop de la ciutat, és la menys bonica, ja que el seu entorn són les vies del tren i la carretera. Un altre dels seus punts febles, és que no hi ha molta restauració a prop, ni tan sols bars de platja. Així i tot, també té coses bones, com una zona de parking bastant àmplia i com hem dit, la seva accessibilitat.

  • Platja Arrabassada

És la segona platja més prop del centre de la ciutat i està molt ben comunicada pel transport públic. És una de les més populars de Tarragona, per la qual cosa és de les platges més concorregudes de la ciutat. Encara que hi ha zona de pàrquing, cal dir que a l’estiu és difícil trobar lloc per a aparcar, per la qual cosa us recomanem que per a anar, agafeu transport públic o aneu a peu.

A diferència de la Platja del Miracle, aquesta sí que té bars de platja, per la qual cosa definitivament, és millor, ja que..A qui no li ve de gust una beguda ben fresca mentre passa el dia a la platja?

  • Platja Savinosa

Caracteritzada per la seva sorra fantàstica, un entorn bastant tranquil i la seva aigua neta, la platja Savinosa és una de les preferides dels Tarragonins. Una altra dels seus avantatges és que un tram de la platja està dedicat al nudisme. També està ben comunicada pel transport públic i hi ha un bar en el qual prendre un bon refresc o fins i tot menjar alguna cosa. Encara així: Com tota platja bonica, costa aparcar: Encara que hi ha zona de pàrquing, no és molt àmplia, per la qual cosa només els més matiners troben lloc allí.

  • Platja dels Capellans

Más que una platja, és una cala, ja que és la platja més petita de la ciutat de Tarragona. Això també té el seu encant, per la qual cosa no podia faltar en els plans per a fer a Tarragona. Encara que no té ni bar ni dutxes, té un encant molt especial, ja que és de les platges més verges de la ciutat i és un lloc on es pot estar molt tranquil. Encara així, si voleu anar a aquesta platja, us tocarà matinar, ja que al ser tan petita, costa trobar lloc.

  • Platja Llarga

Aquesta platja és la que està més lluny del centre, per la qual cosa cal accedir a ella en transport públic o vehicle propi. És també la platja més gran de la ciutat, ja que la seva longitud és de 3 km. Així que si t’agraden els passejos llargs per la platja: Aquesta és la teva platja!

Si t’agrada la tranquil·litat, en aquesta platja la podràs tenir, ja que si agafes lloc lluny de les seves entrades, tindràs lloc de sobres i podràs trobar lloc sense estar envoltat de gent. Encara així: La primera línia de platja no és tan fàcil d’aconseguir, ja que a l’estiu, s’omple ràpidament.

També hi ha servei de bar, pàrquing, banys, dutxes i tot el que puguis desitjar sent a la platja.

  • Cala Waikiki

La platja Waikiki, o també anomenada cala Fonda, és una de les més populars de Tarragona, ja que és l’única en la qual és habitual que totes les persones que van practiquen el nudisme i el seu accés és limitat: Només es pot accedir a ella a peu, des de la Platja Llarga, per l’interior del Bosc de la Marquesa.

A l’ésser una caleta petita, no hi ha molts serveis, per la qual cosa no hi ha pàrquing, ni transport públic que et porti a ella, ni dutxes, ni banys ni servei de bar.

  • Cala Roca Plana o Calabecs

Aquesta platja està allunyada de tota urbanització, per la qual cosa per a accedir allí cal anar caminant des de la Platja Llarga o des de la Platja de la Móra i el seu recorregut no és curt: Cal caminar 20 minutos. En aquesta platja tampoc hi ha cap servei, per la qual cosa tot el que necessitis te l’hauràs d’emportar de casa.

  • Platja de la Móra

La platja més familiar de totes: La platja de la Móra. Té un ambient molt agradable i familiar, però no és molt gran, per la qual cosa a l’estiu està bastant plena. La seva accessibilitat és molt fàcil, però aparcar ja és un altre conte, ja que s’omple molt fàcilment.

Els seus serveis són bastant complets, ja que hi ha dutxes, banys, servei de bar i està ben comunicada amb el transport públic.

  • Cala Jovera

Una altra de les platges més petites de Tarragona és la Cala Jovera, encara que té un encant que li fa molt especial: Té just al costat es Castell de Tamarit. Encara així, és tan petita que costa molt trobar lloc i no té cap servei, per la qual cosa el més pràctic és anar a la platja del costat, de la qual parlarem a continuació.

  • Platja de Tamarit

Aquesta platja es troba just a l’altre costat que la Cala Jovera, separades entre si pel castell de Tamarit. La meitat d’aquesta platja pertany a la ciutat de Tarragona i l’altra, al poble d’Altafulla, ja que es troba just davant del seu passeig.

És un lloc molt agradable i tant les aigües com la sorra estan bastant netes. Quant a serveis: Ho té tot!

Així que si t’allotges prop d’Altafulla, aquesta platja és una bona opció 🙂

 

Veure el capvespre en El Balcó del mediterrani

Un dels llocs més bonics de Tarragona és El Balcó del Mediterrani, ja que les seves vistes a la mar són realment màgiques. Així que un bon pla per a fer a Tarragona és prendre un gelat allí o veure el capvespre.

 

Anar a prendre alguna cosa a la Plaça de la Font

La plaça de la Font és la plaça per excel·lència per a prendre alguna cosa a Tarragona. Encara que hi ha altres opcions com la plaça del mercat o la rambla, en la Plaça de la Font, podràs trobar tot tipus de bars i restaurants i l’ambient sempre acompanya.

 

Esperem que us agradin els plans per a fer a Tarragona que us hem proposat!