Per què treballar amb una immobiliària: La nostra proposta de valor

Facebook
Twitter
LinkedIn

És un agent immobiliari realment necessari en la transacció de compra venda d’immobles? Avui t’ho expliquem per tal que els propietaris entenguis per què treballar amb una immobiliària. I d’altra banda, per a ajudar a les immobiliàries a transmetre la seva proposta de valor.

Molts pensen que el destí i les casualitats uniran a una persona que vol comprar amb una altra que vol vendre, arribaran a un acord i així es finalitzarà i formalitzarà la compravenda i tot fet, però la veritat és que: No és tan fàcil!

Abans, igual funcionava així, però avui dia la gent abans de comprar o llogar vol mirar i remirar, conèixer bé l’immoble i tenir diverses opcions i no conformar-se amb el primer que troben.

Així i tot, hi ha persones que no ho veuen tan clar, per això nosaltres com a professionals hem d’entendre el nostre valor en el procés de la compra venda d’immobles i saber-ho transmetre als possibles clients. Per a fer-ho, cada agent immobiliari, i immobiliària en si, ha de saber com pot ajudar als seus clients i tots els seus punts forts a l’hora de fer-ho.

La nostra recomanació per a fer-ho, és agafant els 3 punts forts on una immobiliària, o agent immobiliari, es diferencia de tot el que pot fer un propietari sol, com són:

  • Promoció, publicitat i màrqueting
  • Negociació i assessorament
  • Jurisdicció i finançament

 

Si un agent immobiliari sap explicar a un client com pot ajudar-lo a través d’aquests 3 punts, segurament apostarà per deixar a les seves mans la compravenda del seu immoble.

A continuació t’expliquem com s’ha d’enfocar cada punt per a poder transmetre-ho i comunicar-ho adequadament.

Els 3 pilars d’una immobiliària

Promoció, publicitat i màrqueting

Aquest punt és un dels més importants, per la qual cosa la proposta de valor d’una immobiliària s’ha de basar en ell, ja que nosaltres tenim molt més recursos per a promocionar l’immoble i això és el que s’ha de destacar. Una bona manera de fer-ho és explicant el pla de màrqueting que la immobiliària duria a terme i explicar el desenvolupament de cada acció que es faria per a promocionar l’immoble. D’aquesta manera, els propietaris, podran comparar d’una forma més clara els beneficis que aporta una immobiliària enfront del que ell pot fer.

Negociació i assessorament

Si alguna cosa tenim els agents immobiliaris és que coneixem com el palmell de la nostra mà el mercat immobiliari, per la qual cosa sabem com funciona, com es mou i com fluctuen els preus, l’oferta i la demanda. També tenim experiència en la compravenda d’immobles, per la qual cosa podem assessorar tant els compradors com als propietaris de la millor manera.

A vegades, aquest punt els propietaris ja el donen per suposat i no el valoren tant com uns altres, però també és important transmetre’l, ja que refrescar-lo i que vegin que el seu immoble pot estar en bones mans i que això agilitarà la seva venda pot ajudar a prendre la decisió de confiar en una immobiliària.

Jurídic i financerament

El millor que es pot regalar a qualsevol persona és temps, és per això que aquest pilar s’ha d’enfocar en això. També es pot enfocar-ho en la tranquil·litat, ja que una de les millors coses de treballar amb agències immobiliàries és el fet que ens ocupem nosaltres dels papers, per la qual cosa això assegura, d’una banda que es faci bé i per una altra, estalviar temps al propietari.

Moltes vegades el que passa és que el propietari desconeix aspectes jurídics i financers sobre la compravenda del seu immoble i això pot fer que les coses es compliquin i acabin interrompent la compravenda o retardant-la. Això és un punt que també ens serveix a les immobiliàries per a sumar-nos valor i poder ensenyar l’altra cara de la moneda: Amb nosaltres, aquest tipus d’inconvenients amb els papers no existiran i ens ocuparem nosaltres d’això.

A més: Aconseguir un bon finançament sempre és més fàcil si tens una immobiliària del teu costat!

 

I fins aquí els 3 pilars que les immobiliàries hauran de transmetre si li volen donar valor a la seva agència i volen diferenciar-se de tot el que pot fer un propietari.

En el nostre cas, hem afegit un altre pilar, que és la Gestió amb amor, amb la qual pretenem diferenciar-nos de la típica immobiliària i volem transmetre la nostra proximitat i transparència. 

Així doncs, el nostre últim consell és que cada immobiliària ha de trobar també el seu punt fort que li diferenciï de les altres immobiliàries i així poder tenir clara la seva proposta de valor!