Des de fa poc que tenim un nou eslògan, i aquest és “Compra, ven o lloga amb garanties” i sabeu per què? Avui us ho expliquem!

 

Resulta que ara som “Agents homologats del fitxer d’inquilins morosos” i això vol dir que tenim accés a la base de dades de les persones considerades moroses que en algun moment han deixat de pagar els seus llogaters i que tenen deutes.

Hem decidit tenir accés a aquesta base de dades perquè un dels principals problemes que els propietaris es poden trobar a l’hora de llogar el seu pis és fer-ho sense saber el perfil de morositat de l’inquilí i això és jugar-se la inversió i la propietat.

És per això que nosaltres a l’hora de què una persona s’interessa per llogar un dels pisos del nostre catàleg, primer comprovem que no formi part d’aquesta base de dades, per tal de garantir als propietaris que els inquilins són segurs i fins el dia d’avui sempre han pagat el que s’havia de pagar.

Creiem que això és molt important perquè les persones que confien amb la nostra immobiliària puguin llogar els seus immobles de forma segura i rendible.

Per a nosaltres, oferir un servei de qualitat i segur és molt important, ja que volem garantir a totes les persones que confien amb nosaltres que tot sortirà bé i que han trobat la immobiliària adequada. Si voleu llegir més informació sobre el fitxer d’inquilins morosos, aquí us adjuntem la seva pàgina web: https://www.fimiberica.com/

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *