Les millors zones per viure a Tarragona

Facebook
Twitter
LinkedIn

Sense cap dubte, viure a Tarragona és una molt bona opció i avui t’explicarem perquè i el més important: Quines són les millors zones per a viure a Tarragona

Tarragona és una ciutat de Catalunya, Espanya. Està situada al nord-oest d’Espanya, més específicament, a la costa del Mediterrani: la Costa Daurada. La caracteritzen les seves platges d’aigua càlides, el seu clima mediterrani, la seva tradició històrica i els seus records romans.

És capdavantera nacional en la qualitat de vida, ja que es considera molt alta, i també per la seva oferta cultura, d’oci i de gastronomia. A més, viure allí és econòmic, si ho comparem amb altres ciutats. També presenta moltes comoditats en quant a serveis i oci, i la millor part: No sofreix els problemes de trànsit típics de les grans ciutats. Així que sí: És ideal!

I ara anem a pel més important:  Quines són les millors zones per a viure a Tarragona?

Les millors zones per a viure a Tarragona

Com ja hem comentat, Tarragona és una ciutat econòmica per a viure, però sí que és veritat que hi ha zones que ho són més i altres que ho són menys. Així que us compartirem les millors zones, destacant les més econòmiques:

  • Zona centre

    Alguns dels millors barris, on els preus són transparents en quant a qualitat-preu, per a viure a Tarragona se situen en la zona centre: Eixample, Nou Eixample, Rambla Nova i Part Alta. Aquestes zones estan en una molt bona ubicació, ja que tenen a prop l’estació d’autobusos, l’hospital, la majoria de comerços i diversos locals d’oci i culturals.

  • Prop de la mar

    El Serrallo i el Barri del Port, són una de les millors zones per a viure a Tarragona, ja que tenen molt bones vistes a la mar i bonics llocs per a passar temps de qualitat amb la família, com la plaça dels Infants. A més, són zones molt tranquil·les i especialment, El Serrallo, té preus d’habitatge molt més assequibles que en el centre i altres parts de Tarragona.

  • Barris marítims

    El Miracle, els Músics, Els Boscos i Els Cossis, a les urbanitzacions de Llevant, són en definitiva les millors zones per a viure a Tarragona, ja que estan prop de la mar, estan adaptades per a famílies i tenen un disseny únic. Encara així, no són, ni des de lluny, les més econòmiques, ja que la majoria d’habitatges allí són Xalets independents.

 

I aquestes serien les zones millor valorades per a viure a Tarragona. Així i tot, nosaltres pensem que depèn de cada família i de les seves necessitats. El millor és triar la zona que compleixi amb els requisits personals i estigui prop dels punts d’interès de cada persona, com per exemple: del col·legi dels nens, del treball o de les zones que més freqüenta.

I per a tu, quina és la millor zona?

T’esperem en les nostres xarxes socials per a comentar-ho!

I si estàs buscant pis a Tarragona, visita els nostres immobles clicant aquí