Les 5 tendències en el Marketing Digital Immobiliari

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

En el sector immobiliari és molt important innovar i utilitzar les eines adequades. Per això avui us volem parlar de les tendències en el Màrqueting Digital Immobiliari, ja que amb el context actual, cal apostar per les estratègies digitals.
Hi ha molts sectors que ja fa anys que apostant pel Màrqueting Digital en les seves estratègies, però sí que és veritat que per al sector immobiliari és una mica més nou.

Ara, amb el context de la pandèmia, moltes vegades no és fàcil poder fer una visita presencial en l’immoble, per la qual cosa cal saber mostrar a través d’internet, tot el que pot oferir cada immoble i la vostra immobiliària. Així que, T’agradaria conèixer les tendències d’aquest 2021 en el màrqueting digital per al sector immobiliari? Anem allà!

Tendències en Màrqueting Digital Immobiliari

 • Les Xarxes Socials

  El primer pas per a endinsar-te en el món digital és crear-se un perfil en Xarxes Socials. Des d’allí, podràs arribar a moltíssima més gent i podràs ensenyar els teus serveis, immobles, el teu equip i el que desitges.
  Les Xarxes Socials són molt potents per a humanitzar una empresa i poder mostrar tot el que hi ha darrere, i això fa que les persones puguin connectar més amb la marca i que confiïn en ella.
  A més, les campanyes de pagament et podran ajudar a trobar al teu públic potencial mitjançant una segmentació molt precisa.
  Així que, A què esperes per crear el teu perfil en Xarxes Socials?
  Seguim amb la següent tendència!

 • Pàgina Web

  Tenir una pàgina web és essencial en 2021. La funció que abans feien els catàlegs, la fan ara les webs. Allí has de tenir tots els immobles de la immobiliària i com més informació comparteixis sobre ells: Millor! A més, la pàgina web, és també una oportunitat per a mostrar-se i parlar de la immobiliària, per la qual cosa és ideal explicar en la web els teus serveis, en què et diferencies, testimoniatges i sobretot, parlar del teu equip!

 • Vídeos

  Cal mostrar tot el que es pugui mitjançant vídeos! Com ja hem comentat, en la situació actual és molt difícil fer visites presencials en els immobles, és per això  cal fer vídeos de qualitat per a mostrar-los: Visites 360º, tours virtuals o el que sigui que pugui ajudar a mostrar una imatge real de l’immoble als interessats.
  Les fotos, ja no són suficients. Perquè quan una persona s’està plantejant comprar o llogar una casa, amb les fotos li fa gust de poc, li falta informació. Per això cal fer vídeos de tots els immobles i mostrar-los tant en la pàgina web com en les Xarxes Socials.

 • Contingut de valor

  Vendre en fred, ja no és tan rendible com ho era fa un temps, ja que avui dia hi ha massa publicitat i promoció i les persones ja no ens fixem en qualsevol cosa. És per això que per a cridar l’atenció dels possibles clients, cal oferir contingut de valor.
  Què és el contingut de valor?
  És aquell contingut que interessa al públic, mitjançant el qual intentem ajudar i no vendre. És a través de l’ajuda que prestem que aconseguirem la venda, una vegada ens hàgim guanyat la seva confiança.
  Així doncs, a l’hora d’establir l’estratègia de contingut, tant per a la pàgina web (blog) com per a les xarxes socials i els anuncis, cal tenir en compte aquest tipus de contingut. Perquè el contingut sempre és el rei!

 • E-mail màrqueting

  I finalment: L’E-mail Màrqueting! És molt útil per a mantenir el contacte amb persones interessadesja sigui per comprar o llogar, i poder-los enviar els nous immobles que compleixen els seus requisits. Fins i tot així: no cal abusar. Ja que si no et marcaran com spam i perdrà tota la seva efectivitat.

  I fins aquí els nostres consells per a estar al dia amb les eines que ofereix el Màrqueting Digital per a les immobiliàries!