Cada cop falta menys per Nadal! Des de El Balcó Immobiliària apostem per regalar amb creativitat, originalitat i amb molt d’amor. És per això que avui us portem una llista de regals ideals per aquests Nadals!

Llibres

Un llibre és sempre una molt bona idea! A més, si saps què a la persona qui li has de regalar li agrada molt un tema, regala-li un llibre especialitzat en el seu. Si coneixeu algú a qui l’interessi la inversió immobiliària, us recomanem regalar-li el llibre de “Com comprar i vendre habitatges a Espanya. Tècniques i estratègies immobiliàries” de Juan Miguel Domínguez.

Decoració:

Regalar un detallet per la casa, sempre fa il·lusió! En les nostres xarxes socials podreu trobar idees molt boniques per inspirar-vos i regalar un bon detall decoratiu!

Xecs regals:

Quan no saps ben bé que regalar per por a encertar-ho, una molt bona idea és regalar un val regal en una botiga o marca!

Productes pròxims:

En aquests temps, és molt important recolzar el comerç pròxim, i és per això que una molt bona idea per regalar, tant a la persona, com als negocis, és regalar productes pròxims!

Detalls personalitzats:

Un regal personalitzat i fet a mà, sempre és una bona idea per sorprendre! A més, al fer-lo tu mateix, segur que hi poses tot l’amor i il·lusió que necessita un bon regal.

Una experiència:

Si a la persona a qui has de regalar li agraden les aventures, les escapades o els massatges i l’spa, no ho dubtis: regala-li un llibret d’experiències perquè triï la que més li agradi!

I fins aquí les nostres idees! En teniu alguna més?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *