Especial Agents Immobiliaris: ¿Com formar-se sense avorrir-se en l’intent?

Facebook
Twitter
LinkedIn

La formació és molt important en un agent immobiliari, igual que ho són les aptituds personals. Així doncs, si creus que les teves aptituds poden funcionar en el món immobiliari està clar que aquest món és per a tu. Tot i això, no és suficient. Des de El Balcó Immobiliària us recomanem la formació contínua per tal d’actualitzar els vostres coneixements i renovar la vostra perspectiva.

També sabem que molts cops, fa mandra fer formacions, quan ja esteu especialitzats amb el sector immobiliari i per això en l’article d’avui us portem 5 maneres de formar-se d’una manera més divertida i diferent.

5 maneres d’aprendre sense avorrir-se

  • Pel·lícules: Hi ha moltes pel·lícules que aporten una mirada fresca i diferent del sector immobiliari. Per això et recomanem mirar-ne per aprendre coses noves i trucs que segur que t’ajuden molt! A les nostres xarxes socials podreu trobar 4 pel·lícules del món immobiliari que segur que us agraden!
  • Sèries: Les sèries també són una molt bona opció per aprendre i al mateix temps entretenir-se. A més, al durar més que una pel·lícula, fan que l’aprenentatge sigui més continu i més intens. Molt aviat publicarem a les nostres xarxes socials sèries que segur que us van molt bé!
  • Blogs: Un molt bon costum per abans d’anar a dormir és llegir i per això et recomanem que cada setmana llegeixis com a mínim 2 blogs de diferents webs, per tal d’aprendre coses variades, més especifiques i amb un punt de vista diferent. Al nostre blog, per exemple, podràs trobar articles de molts temes 🙂
  • Xarxes Socials: Seguir alguns comptes tant d’agents immobiliaris com d’immobiliàries és una molt bona idea per anar absorbint informació d’interès en el teu temps lliure i d’entreteniment. A més, et pot ajudar a veure com et vols comunicar i agafar bons referents.
  • Pregunta: Molts cops la clau està a preguntar a la gent adequada per tal de conèixer els seus mètodes i la seva manera de solucionar els problemes. És per això que et recomanem el networking, una manera molt amena de conèixer gent del teu sector i poder aprendre d’ells. Així doncs, organitza’t i intenta fer un cafè, sigui de veritat o virtual, amb una persona del teu sector que no sigui competència directa!I fins aquí els nostres 5 tips per aprendre d’una manera més divertida! En coneixes alguna altra? Et llegim!