Finançament

Agència Immobiliària a Tarragona

T'assessorem

Sent una operació tan important, és imprescindible que disposis d’informació suficient per conèixer les característiques d’aquestes operacions, ja sigui per comparar ofertes o per ser conscient de les obligacions que assumeixes al contractar-la.

Pensem en tu

L’adquisició de la teva vivenda, probablement serà una de les operacions econòmiques més importants que faràs al llarg de la teva vida, per poder dur a terme aquesta compra possiblement necessitaràs una préstec hipotecari tret que tinguis estalvis suficients per fer front al pagament del preu de compra i de les despeses d’impostos, notaria, registre de la propietat i gestoria.

T'acompanyem

Per aquest motiu, a El Balcó Immobilària t’ajudarem a trobar la millor opció per poder finançar la compra del teu habitatge amb les millors condicions sempre que es reuneixin els requisits mínims per poder fer front a la quota concertada.

Vols que t'ajudem?

Omple el formulari o contacta amb nosaltres i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible
    Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@elbalcotgn.cat. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d' Avisos Legals.