Purificar l’aire consisteix en eliminar els elements contaminants que es troben en suspensió (tòxics, fum i diferents partícules), en resum, és com netejar l’aire. En l’època que estem vivint actualment amb la pandèmia de la Covid-19, purificar l’aire és molt important per frenar la seva expansió, però no només és important per això. A continuació us presentem tots els seus beneficis:

 

-Millora la qualitat de l’aire

-S’aconsegueix disminuir el risc de contagi de diferents malalties, a part de la Covid-19, com per exemple la de la grip.

-Per les persones que pateixen al·lèrgies o són asmàtics, purificar l’aire és molt recomanable, ja que perceben menys els símptomes de les seves patologies.

-Millora la concentració

-Redueix la irritabilitat

-Evita la sequedat, pel que la qualitat de la teva pell millora.

-Es pot alleujar la congestió, el goteig nasal i inclús el mal de gola i els esternuts.

-Es dorm molt millor, ja que l’aire net ajuda a relaxar-se

-Treu la mala olor de la llar.

 

En conclusió, purificar l’aire de casa sempre és una bona idea, sobretot en aquests temps, però també ha d’estar acompanyat d’una bona ventilació, que efectivament, no és el mateix.

 

Diferencies entre purificar i ventilar.

 

Purificar l’aire implica eliminar els elements contaminants que es troben en suspensió i això s’aconsegueix amb els filtres de les màquines que purifiquen. En canvi, la ventilació és una simple renovació d’aire, pel que l’aire nou pot portar partícules nocives, igual que el vell, és per això que no neteja l’aire, sinó que només el canvia.

 

Encara que la tasca de purificar l’aire sigui la que aporta més beneficis, cal dir que ventilar també és molt important. Un bon exemple per entendre la importància de la ventilació és el fet que les ciutats on hi ha més vent, són les ciutats que tenen l’aire més net.

 

Des del Balcó Immobiliària el que recomanem és fer les dues coses: ventilar i purificar, ja que les dues accions són adequades per augmentar la seguretat d’un lloc tancat en front al Coronavirus, i al mateix temps, millorar la qualitat de l’aire del lloc, cosa que és molt important per les persones.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *