El tipos d’habitatge més demandat al 2022

Facebook
Twitter
LinkedIn

Saps quin és el tipus d’habitatge més demandat en 2022? Avui parlem d’això!

Com bé sabreu, des del 2020 feia aquí, les coses han canviat molt: En l’estil de vida, en la manera de viure i també, en les preferències d’on viure!

La casa de somni de moltes persones ha canviat aquests últims anys, i s’han establert diverses preferències determinades que tothom vol! Vols saber quins són? Continua llegint!

Les preferències més demandades en un habitatge

  • Espais amplis: En passar gran quantitat de temps a casa, les persones ens hem adonat de l’important que és tenir espai a casa i no sentir-se atabalat.
  • Habitatges amb jardins o terrasses: Gaudir d’un espai privat a l’aire lliure dins de casa, és una de les característiques del TOP 3 d’un habitatge.
  • Habitacions “de més”: Després del gran auge que ha tingut el teletreball, els espais “de més” de la casa, s’han començat a valorar, ja que l’opció de poder teletreballar en un espai apartat i tranquil de casa, el fa més còmode.
  • Bona llum: El fet d’estar tantes hores tancats a casa en els últims anys, ha fet que valorem la llum natural i el poder d’aquesta, per això, les llars, quant millor llum tinguin, millor!
  • Complements sostenibles i tecnològics: Des de fa un temps, les persones tenen més interès pels habitatges amb complements sostenibles i tecnològics, ja que els proporciona més comoditat i veuen més futur.

 

Així doncs, si estàs buscant una llar amb totes aquestes característiques: Visita el nostre catàleg! Estem segurs que tenim la casa dels teus somnis!