Crea el teu espai per a teletreballar!

Facebook
Twitter
LinkedIn

El teletreball s’ha convertit en una situació amb la qual et pots trobar qualsevol dia. L’objectiu d’aquest article és ajudar-te a acomodar-t’hi i que si et ve de sobte, tinguis eines per poder fer-te el teu espai per teletreballar i ser igual d’eficient que en una oficina!

Així doncs aquí et deixem uns ítems a tenir en compte a l’hora de crear aquest espai:

 

1-Tria un bon racó

Busca un lloc a casa on solament hi estiguis per treballar. Un cop el trobis, instal·la’t allí i defineix-ho com lloc exclusiu de treball.

 

2- Atenció amb la llum!

Un dels punts més importants a tenir en compte a l’hora d’habitar un espai on treballar. Si tens algun racó on entri llum natural, no dubtis en escollir-lo. En cas de no tenir cap sala amb suficient llum natural, busca una llum portatil que et proporcioni suficient llum damunt l’escriptori!

 

3- Aposta per la comoditat

És molt important comptar amb el mobiliari adequat, ja que és molt important estar ben assegut, a l’altura adequada de la pantalla de l’ordinador i amb l’esquena recta. Així doncs, busca per casa quins són els mobles que s’ajusten millor a les teves necessitats per tal de mantenir una bona salut postural. Si no els trobes, plantejat l’opció de comprar-los o de demanar-los a l’empresa on treballes!

 

4-Siguis minimalista

La regla de “menys és més” s’ha de tenir en compte a l’hora de crear el teu espai de treball. Centra’t a ficar-hi les coses totalment necessàries i evita ficar-hi objectes que et puguin distreure.

 

5-Siguis ordenat

En el treball, ser organitzat és molt important. Ja sigui organitzar-se amb el temps, com amb l’espai. Treballar en un lloc net i ben recollit t’ajudarà a treballar d’una manera més còmoda. És per això que et recomanem establir una rutina per deixar l’escriptori en ordre abans d’acabar la jornada laboral. D’aquesta manera, l’endemà a l’hora de començar a treballar, ja ho tindràs tot ordenat!

 

Seguint aquests 5 passos, ja tindràs un espai on teletreballar ideal i de forma ràpida! I tu, coneixes algun altre truc? Et llegim!