Compra de pisos

Agència Immobiliària a Tarragona

T'assessorem

T’acompanyem en tot el procés de compra del teu habitatge, busquem, trobem, negociem i tanquem la millor opció segons les teves necessitats. En tot moment estarem al teu costat, guiant-te i assessorant-te, fins a arribar amb tu a la notaria per a la signatura de l’escriptura de compravenda.

T'acompanyem

T’assessorem o realitzem per tu els tràmits necessaris per a la compra venda d’un habitatge de forma ràpida i eficaç. Comptem amb un equip legal que ens ofereixen les millors solucions en cada cas determinat.

Pensem en tu

Farem un estudi de les teves necessitats de compra per trobar l’immoble que s’adapti a les teves necessitats. Et mantindrem al corrent de les novetats del mercat immobiliari que s’ajustin a les teves requisits de compra.

Vols que t'ajudem?

Omple el formulari o contacta amb nosaltres i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@elbalcotgn.cat. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d' Avisos Legals.