Com negociar el preu de venda d’un immoble?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Negociar el preu de venda sempre és una bona opció: No hi ha res a perdre i molt a guanyar!

Per això avui us compartirem 7 claus per a poder justificar la rebaixa i fer-la real. Perquè com més justificada està la rebaixa, més possibilitats tindreu que el venedor us escolti i us faci cas.

Amb les tècniques que us revelarem, podreu aconseguir una rebaixa de fins al 20% del preu de venda. Interessant, veritat?

Per això, abans de començar, us recomanem que visiteu totes les cases que us agradin, tant les que s’ajustin al vostre pressupost com les que valen entre un 10% i un 20% més del que us podeu permetre. És llavors quan haureu de fer una llista sobre els immobles que us agradin més en ordre. És llavors quan serà el moment d’aplicar les nostres claus per a negociar el preu de venda en cadascuna d’elles, per a veure quin et surt millor al final en relació qualitat-preu. Anem allà!

5 claus per a negociar el preu de venda d’un pis

 • Com a menys visitis l’habitatge, millor:

Òbviament que per a comprar una casa i prendre la decisió, cal anar a visitar-la, i com més vegades anem, més informació sobre ella tindrem. Així i tot, el nostre interès per ella, es marca, entre altres factors, segons el nom de visites que fem a la casa. Pel que el nostre consell és anar com a molt dues vegades i assegurar-te de fer les visites òptimes i fixar-te en tots els detalls. D’aquesta manera, el venedor veurà que estem interessats, però no desesperats per comprar, per la qual cosa cedirà més a l’hora de negociar.

 • Tenir una alternativa (O fer-ho veure)

  Quan et reuneixis amb el venedor, sempre cal deixar-li clar que estàs remenant altres opcions i que especialment hi ha una altra que també et crida molt l’atenció. D’aquesta manera, el venedor se sentirà amb la necessitat d’adaptar-se a les teves necessitats i desitjos, ja que tindrà la por que triïs la teva altra opció, per la qual cosa ho perdria tot de nou, fins a trobar nous clients.

 • Deixa clar fins quan estàs disposat a esperar

  Com en qualsevol negoci, les ofertes que només duren uns pocs dies, són les que millor funcionen, ja que fan plantejar-se que sinó ho agafen ara, més tard ja no existirà l’oferta. Per això en aquest sector, funciona igual i si tens una oferta per a comprar una casa, li has de posar data. D’aquesta manera, aconseguiràs que el venedor li ho plantegi de debò i et doni resposta al més aviat possible.

 • Com a més informació tinguis, millor.

  La informació és poder! Per això, com més informació tinguis sobre l’habitatge que vols comprar: millor. D’aquesta manera, podràs aprofitar tots els seus punts febles per a demanar la rebaixa. Un truc que sempre va bé és mirar la nota simple de l’immoble del Registre, allí podràs veure si està embargada, si encara està hipotecada i qualsevol detall que et serveixi per a demanar una rebaixa.

 • Últim pas: Fer una oferta raonable

  La nostra idea en aquest article és ajudar-te a negociar el preu, però sempre que sigui just. És per això que no et recomanem demanar un descompte de més del 20% (menys en casos molt justificats, on podem arribar a demanar el 30%). Demanar massa en el descompte, pot fer que perdem la nostra credibilitat i que el venedor no ens prengui de debò, per la qual cosa la teva oferta, des del primer moment, ha de ser raonable.

I fins aquí els nostres consells per a negociar el preu de venda d’un immoble! Esperem que us hagi servit i que us funcioni 🙂

Si t’agradaria aprendre com abaixar el preu del lloguer clica aquí
T’agradaria aprendre més trucs? Visita el nostre blog
T’esperem en les nostres Xarxes Socials!