Com fer el teu jardí més bonic aquesta primavera?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Si alguna cosa té la primavera és que és alegre, acolorida i dona vida a qualsevol! I per això, s’ha d’aprofitar per donar-li un aire fresc al teu habitatge i sobretot, a la teva terrassa perquè quan comenci la calor, estigui preparada. Així doncs, avui t’expliquem com decorar la teva terrassa!

És per això que avui et volem proposar 3 projectes de bricolatge per a la teva terrassa molt fàcils de fer i amb els que t’ho passaràs genial i t’assegurem que t’encantaran els resultats. Així doncs, comencem:

Idees per decorar la terrassa i fer una zona chill-out

 • Sofà de palets: Una de les tendències d’aquest any i del passat, és fer un sofà pel jardí amb palets, i per això l’únic material que necessitaràs serà (per sofà):
  -2 palets
  – coixins a mida
  -Pintura i vernís

Un cop tinguis aquest material, t’hauries d’assegurar que els palets estiguin ben llimats, i en el cas que no, els hauràs de llimar perquè no et puguis clavar cap estella. Un cop fet, et tocarà pintar-los del color que més t’agradi. Nosaltres recomanem deixar-los amb el color de la fusta o pintar-los de color blanc. En cas de pintar-lo, hauràs de fer tantes capes com sigui necessari perquè es quedi el color. Un cop estigui pintat, o no, s’haurà d’envernissar per a poder conservar bé la fusta i protegir-la del Sol i dels insectes. Després, només et faltarà comprar els coixins, per poder estar-hi còmode, i ja tindràs el teu sofà a la terrassa! A més, aquests sofàs són ideals per muntar una zona de “Chill-out” per a quan vinguin invitats o per fer un beure en els vostres moments lliures. Aquí podràs veure exemples de com et quedaria

 

 • Estanteria per les plantes: En aquest projecte, també necessitarem palets o caixes, ja que hi ha dues maneres de fer-ho. Primer us explicarem com fer-ho amb palets i després amb caixes:Amb palets: necessitaràs un palet i fer el mateix que en l’anterior treball manual, però sense haver de comprar coixins. Un cop tinguis el palet llest, l’has de plantar i arrepenjar-lo en una paret. Llavors has d’aprofitar els forats que té i anar-hi ficant els testos amb les plantes. El resultat és molt bonic i a més és un projecte que costa molt poc de fer, pel que t’animem a fer-lo.

Si se t’és difícil aconseguir palets, hi ha l’alternativa de fer-ho amb caixes de fusta, on també hauràs de seguir els passos de llimar i envernissar i de ficar-les plantades amb el forat típic de la caixa mirant cap a nosaltres i llavors tindrem un prestatge per cada capsa que tinguem. I allí ens hi cap, per almenys, 2 plantes per capsa. I el resultat també és ideal! Clica aquí per veure com quedaria

 • Llum ecològica: En aquesta idea no farà falta molta mà d’obra, ja que és molt fàcil de fer. T’expliquem com:El material que necessites és:

  -Llums que es carreguin amb llum solar per penjar
  -Un cordill resistent

  La nostra recomanació és que compris llums de diferents colors, per poder donar-li color i vida a la terrassa, però també queda molt bonic i minimalista fer-ho amb llums d’un mateix color, amb el que decoris la resta d’elements. Així doncs, el que has de fer és triar una zona de la teva terrassa, sigui una paret o dos pilars, i ficar les llums penjant del cordill que has comprat. Llavors ho penges a la zona que has decidit i ja ho tindràs llest!

  I fins aquí els nostres consells per crear una zona chill-out a casa teva, amb la que tots els invitats s’enamoraran! T’esperem en els comentaris per saber com ha anat i si has tingut alguna dificultat!