Closet-office: la nova oficina para teletraballar en cases petites

Facebook
Twitter
LinkedIn

Des que hem començat la pandèmia del coronavirus, el teletreball s’ha instal·lat en les nostres llars i ens toca buscar un lloc des d’on poder exercir les nostres tasques de la forma més còmoda possible.

Com no tots els habitatges disposen d’espai suficient com per a poder tenir un despatx propi, hi ha moltes persones que aposten per adaptar els seus armaris i convertir-los en petites oficines. Des del Balcó Immobiliària et presentem el closet-office: la nova oficina per a treballar en habitatges petits.

El cloffice (closet+office) és una solució per a pressupostos petits i per a espais reduïts que no tenen per què estar renyits amb una decoració elegant i estimulant.

Tant si es tracta d’un armari més petit com un armari més ampli, sempre es pot habilitar i completar com una veritable oficina, només cal pensar què és el que necessitarem per a treballar i adaptar-ho a l’espai. Ja que podem col·locar diferents baldes, així com calaixeres que serveixin per a poder organitzar tot el que necessitem per al nostre treball.  Si a més li afegim algun paper pintat o fotos agradables, per a inspirar-nos, es convertirà en el nostre racó preferit per a poder estudiar o treballar.

Avantatges que ofereix el cloffice

  • Sens dubte, una dels grans avantatges és que aquest espai de treball ocupa molt poc quan no s’utilitza.
  • Tot queda ordenat, ja que compten amb la porta de l’armari que es pot tancar i ocultar aquesta mini oficina mantenint una veritable sensació d’ordre en el lloc on estigui situada.
  • S’adapta a qualsevol estil, ja que el closet-office es pot integrar en qualsevol mena d’armari, tant un armari antic com un modern.
  • Poder donar-li una segona vida a qualsevol armari de la casa que no s’usi.

Encara que al principi puguis pensar que treballar dins d’un armari pot donar lloc a una sensació claustrofòbica i d’aclaparament, la veritat és que aplicant una bonica decoració es convertirà en un lloc molt adequat per a poder realitzar totes les teves tasques.

Que t’ha semblat la nostra idea? Et llegim!