Closet-office: la nova oficina para teletraballar en cases petites

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Des que hem començat la pandèmia del coronavirus, el teletreball s’ha instal·lat en les nostres llars i ens toca buscar un lloc des d’on poder exercir les nostres tasques de la forma més còmoda possible.

Com no tots els habitatges disposen d’espai suficient com per a poder tenir un despatx propi, hi ha moltes persones que aposten per adaptar els seus armaris i convertir-los en petites oficines. Des del Balcó Immobiliària et presentem el closet-office: la nova oficina per a treballar en habitatges petits.

El cloffice (closet+office) és una solució per a pressupostos petits i per a espais reduïts que no tenen per què estar renyits amb una decoració elegant i estimulant.

Tant si es tracta d’un armari més petit com un armari més ampli, sempre es pot habilitar i completar com una veritable oficina, només cal pensar què és el que necessitarem per a treballar i adaptar-ho a l’espai. Ja que podem col·locar diferents baldes, així com calaixeres que serveixin per a poder organitzar tot el que necessitem per al nostre treball.  Si a més li afegim algun paper pintat o fotos agradables, per a inspirar-nos, es convertirà en el nostre racó preferit per a poder estudiar o treballar.

Avantatges que ofereix el cloffice

  • Sens dubte, una dels grans avantatges és que aquest espai de treball ocupa molt poc quan no s’utilitza.
  • Tot queda ordenat, ja que compten amb la porta de l’armari que es pot tancar i ocultar aquesta mini oficina mantenint una veritable sensació d’ordre en el lloc on estigui situada.
  • S’adapta a qualsevol estil, ja que el closet-office es pot integrar en qualsevol mena d’armari, tant un armari antic com un modern.
  • Poder donar-li una segona vida a qualsevol armari de la casa que no s’usi.

Encara que al principi puguis pensar que treballar dins d’un armari pot donar lloc a una sensació claustrofòbica i d’aclaparament, la veritat és que aplicant una bonica decoració es convertirà en un lloc molt adequat per a poder realitzar totes les teves tasques.

Que t’ha semblat la nostra idea? Et llegim!