Captació immobiliària: Com aconseguir més immobles?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

T’agradaria aconseguir més immobles per a la teva immobiliària? Avui et compartim les millors estratègies per a captar més immobles.

 

Estratègies per a captar més immobles

 

L’estratègia és la clau a l’hora d’aconseguir resultats. És per això que cal tenir-la molt clara a l’hora d’actuar per a aconseguir els objectius. Un dels objectius més importants d’una immobiliària és el fet de captar immobles, per tal de tenir un bon catàleg per a ensenyar als clients. Així que avui et compartirem les millors estratègies per a captar immobles:

 

  • Contingut de valor: El contingut de valor és molt important tant en xarxes socials, per a captar nous clients, com en la web, per tal de posicionar-se en els cercadors. D’aquesta manera, més persones trobaran la teva immobiliària i en cas d’estar pensant a comprar o posar en lloguer un immoble, pensaran en tu.
  • Big Data: Internet té milions de dades i saber-los aprofitar és la clau, per tal de conèixer informació molt important sobre el mercat i així poder aplicar-la en l’estratègia de captació i poder fer-la més efectiva.
  • Publicitat: Una molt bona manera d’arribar a clients potencials per a captar els seus immobles, és fer-ho amb publicitat, tant offline com en línia. D’una banda, l’offline, et permetrà donar-te a conèixer en una zona en concret, en la qual per exemple, t’agradaria captar més immobles. D’altra banda, l’en línia, amb la seva segmentació tan especialitzada, t’ajudarà a captar l’atenció de possibles clients potencials.
  • Transparència: Transmetre transparència i sinceritat t’ajudarà al fet que els possibles clients connectin, i confiïn en tu. Una vegada tinguis la seva confiança, no dubtaran a posar el seu immoble a la venda amb tu. Això si: No tinguis lletres petites! Una mala opinió pot costar-te molt car.
  • Testimonis: Com hem comentat al final del punt anterior, els testimoniatges són molt importants i cal fer tot el possible per a tenir bones ressenyes. Aquestes ressenyes t’ajudaran al fet que els possibles clients es fiïn més de tu.
  • Col·laboracions: Associa’t amb empreses que es dediquen a una cosa relacionada amb el teu sector sense que siguin la teva competència. Com per exemple: empreses de reformes, de Home Staging..Això t’ajudarà a fer un “win-win”, ja que us recomanareu entre vosaltres i això pot ajudar-te a trobar nous immobles per a vendre i llogar.

 

Trucs per a captar més immobles

 

Una vegada coneguis les estratègies de captació i hagis triat les que et vagin millor o s’adaptin millor als teus recursos i necessitats és el moment de definir com la farem i de quina manera pot ser més efectiva. Així que a continuació us compartim 4 trucs que us ajudaran:

 

  • Personalització: La manera de parlar amb el client ha de ser totalment personalitzada, ja sigui a l’hora de parlar per correu o xarxes socials, telèfon i cara a cara. Això ajudarà al fet que el client no es vegi com un número més i confiï en tu una miqueta més.
  • Fes fotografies i vídeos professionals: No ensenyis un immoble amb les fotos o vídeos del propietari: dóna una imatge poc professional i és poc efectiu a l’hora de vendre. Així doncs, inclou en els teus serveis, el de fotografies i fer vídeos de l’habitatge. Això ajudarà, d’una banda als propietaris, a confiar en la professionalitat de la teva immobiliària, i d’altra banda, als possibles compradors a enamorar-se més ràpid d’un habitatge.
  • La informació és poder: I els possibles compradors ho saben! És per això que has d’assegurar-te que una vegada captis un immoble, tinguis tota la informació rellevant sobre ell. Això t’ajudarà a vendre més de pressa la casa i evitar caure en retards. I com més immobles vengueu, més propietaris confiaran en la vostra immobiliària!
  • Transmet la teva diferenciació: Tingues clar la teva proposta de valor a l’hora de definir l’estratègia i elaborar els missatges a comunicar tant en xarxes socials com en la web i en les transaccions. Pensa què et fa diferent i fes-ho saber a tothom!

I fins aquí els nostres trucs i estratègies per a captar més immobles! Esperem que et serveixin, i si vols aprendre més tips immobiliaris, no dubtis a seguir-nos en les nostres xarxes socials.