Per què assegurar la teva casa és important?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Assegurar-se l’habitatge és un actiu de gran valor que pot arribar a ser una inversió inavaluable, ja que si sumes tot el que t’ha costat equipar-la i adequar-la a les teves necessitats veuràs que hi tens molt a perdre. Tot i això, molta gent ni s’ho planteja perquè no és comú que passi alguna cosa amb la casa i que acabis perdent el que hi ha a dins o el mateix habitatge. Però des del Balcó Immobiliària t’invitem a pensar amb el “i si..”, ja que realment són molts els problemes que poden passar en una casa, i sempre pot passar un fet inesperat i destruir el treball i l’estalvi de tants anys i el lloc on vius.

Així doncs, perquè ho vegeu més clar, us adjuntem 3 grans avantatges d’assegurar la teva casa:

-Pot protegir el vostre habitatge i el seu contingut de diferents accidents aliens a tu com ara incendis, robatoris, danys d’aigua, etc. A més, en cas de tenir mascotes, també les pot arribar a incloure, tant a elles com a les destrosses que puguin ocasionar. Aquest últim cas, l’ofereixen moltes companyies en la cobertura de responsabilitat civil.

-Pot cobrir les molèsties generades per tercers amb una assegurança de cobertura, el qual afegeix el pago de costos judicials o indemnitzacions.

-És el millor aliat dels propietaris que tenen un pis amb lloguer, ja que així els cobreix les destrosses que poden ocasionar els inquilins. A més, depèn de la modalitat que es contracti, es pot afegir fins i tot els impagaments per part dels inquilins.

 

Ara bé, molts dels nostres clients ens pregunten si val la pena comptar amb assegurança en el cas de les persones que estan de lloguer i la nostra resposta és si, però de diferent manera. Encara que l’habitatge no sigui de la propietat de l’inquilí, és important comptar amb una assegurança encara que la majoria del contingut de l’habitatge no sigui seu, sí que cal assegurar aquells mobles que sí que ho són com ara la roba, els dispositius electrònics o tota aquella inversió que hagis fet de més en l’habitatge.

Així doncs, des del El Balcó Immobiliària us animem a informar-vos sobre els diferents tipus d’assegurances que poden atendre a les vostres necessitats per tal de viure d’una forma més tranquil·la i segura.