En un mercat tan complex com el mercat immobiliari, és molt important que les agències immobiliàries aprofitin la innovació i la tecnologia per a millorar els seus procediments i oferir serveis molt més complets als seus clients. Per això, el tour virtual s’ha convertit en un valor afegit per a realitzar una publicitat més completa dels seus immobles.

El tour virtual no és més que un conjunt de fotos preses amb una càmera omnidireccional, que agrupades creguin l’efecte d’un espai 3D, permetent que la persona es pugui desplaçar per l’espai com si estigués físicament allí.

Quins són els avantatges del tour virtual?

El tour virtual ofereix avantatges tant per al propietari com per al comprador.

 

A El Balcó Immobiliària t’oferim la possibilitat de poder realitzar visites virtuals dels habitatges en venda, ja que disposem de la millor càmera 360 del mercat i ulleres de realitat virtual perquè el client pugui veure l’immoble com si estigués físicament allí.

La nostra aposta per la innovació està dirigida a oferir un servei complet i integral als nostres clients, oferint-los una experiència nova en les visites als immobles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *