Tot el que has de saber sobre la decoració virtual

Facebook
Twitter
LinkedIn

Coneixes el concepte de la decoració virtual? Avui t’explicarem tot el que has de saber sobre la decoració virtual!

Les noves tecnologies i internet, van evolucionant d’una manera molt ràpida, per la qual cosa tot el que ens envolta, va canviant i evolucionant al costat d’això.

Així doncs, com era d’esperar, el sector immobiliari també ha innovat: Ara ja hi ha tours 3D i fins i tot ara pots decorar la teva llar amb la decoració virtual. Amb això, pots comprar i vendre la teva casa donis del sofà i fins i tot decorar-la. I en això últim enfocarem el post d’avui: la decoració virtual.

Primer de tot: Què és la decoració virtual?

 

La decoració virtual és una tècnica molt innovadora que permet mostrar des de qualsevol dispositiu, una altra fotografia de com pot quedar decorat un espai.

Avui dia, és una nova manera de vendre els immobles i donar-li una toqui més atractiu i diferent, ja que permet veure l’habitatge totalment reformat i decorada. També hi ha l’opció d’incloure mobles i provar diferents dissenys sense la necessitat de gastar diners si no és el que esperàvem. D’aquesta manera, podríem dir que és una manera d’estalviar diners, ja que primer veus els mobles com queden. I si t’agraden, els compres, i no a l’inrevés.

Amb aquesta tècnica el propietari o el comprador pot mostrar l’abans i el després de l’habitatge per la qual estan interessats i realment decidir si aquest immoble es podria convertir en el seu pis somiat.

Així doncs, és una tècnica que pot resultar molt atractiva per a molts sectors i persones, com:

  • Les empreses relacionades en el sector: Ja que és un servei afegit que els pot diferencies i ajudar a vendre immobles
  • Els propietaris o possibles compradors: Els pot ajudar a d’una banda, a ajudar a vendre la casa, en cas dels propietaris, o a decorar una nova llar d’una manera òptima, en el cas dels compradors.

Alerta propietaris/immobiliàries: Pot augmentar el preu d’un habitatge el fet d’usar decoració virtual?

El preu d’un immoble mai augmentarà el seu valor per usar decoració virtual, ja que s’ha de deixar clar que no és una reforma. És una fotografia de com pot quedar el disseny, però no aporta un valor afegit al pis, quant a valor.

No obstant això, pot ajudar quan un habitatge està una mica per sobre del preu de mercat i amb la decoració virtual es pot arribar a dissimular.

Així i tot, el nostre consell és que afegiu el servei de decoració virtual per a diferenciar el vostre immoble i mostrar les diferents possibilitats que té l’immoble en cas de ser reformat. A més, si afegiu el servei de reforma, una vegada han comprat la casa, també podreu treure profit econòmic.

I fins aquí el nostre article d’avui! Si teniu algun dubte sobre la decoració virtual, escriviu-nos en comentaris i us la resoldrem 🙂